vezi ca ai uitat de REGULA 12Quote:
Originally Posted by bantex [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
vezi ca ai uitat de REGULA 12Quote:
Originally Posted by bantex [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stie sub. cu patch de sunny!! , ok dar cum se face asta?
Cauti unde trebuie ,gasesti si pui,RSP e un forum de informare nu de PIRATARE.
Pune link direct catre acel soft ca nu e nici o problema,e vorba de un soft care stie subtitrari.Daca nu vrei sa fi acuzat de piratare elimina toate key-le din el.Daca nu poti astept PM cu link catre el,il pun eu cu mana mea pe upload.
Vezi ca te apropii de a treia dezinformare in doar 8 posturi,performanta de neegalat,dar si ban destul de rapid.
Sanatate!
Un...deget de ajutor rapid, va rog, ca o iau razna !
Scurt : KAON FSF-100SCO cu soft alternativ universal stie DiSEqC 1.0 sau nu, ca de doua zile incerc sa pun in functiune un monoblock si nu reusesc.
Multumesc de lamurire ...
Sanatate !
M-am lamurit singur.
Se pare ca nu-i standard (cum mi-am inchipuit eu) setarea preluata de pe situl Elstar ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , alte explicatii n-am gasit).
S-a dovedit ca la mine-i invers, pentru ca am receptionat Astra1 (19E2) la DiSEqC A si Eurobird2 (25E5) la DiSEqC B, nu HotBird (13E) cum era de asteptat.
LNB-ul este Inverto IDLP-40MONO.
Bafta!
Ai montat gresit LNB-ul,in focar principal vine astra19 iar in focar secundar vine hotbird,depinde cum il instalezi,poti prinde orce sateliti cu distanta intre ele de 6 grade,un ex ar fi ceea ce ai receptionat tu,deci. greseala de montaj iti apartine!
Am specificat destul de clar; momentan sunt zvonuri [ update de card focus] deci nu era dezinformare,cat despre sunny am vazut la un amic ca merge cu sub gigi,lam intrebat si mi-a dat acest link.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
PS!! poate imi arati si mie unde scrie aici despre dezinformari si BAN?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ok, multumim de link acuma care pricepe, de ce trebuie:
English :
1. Please download sw to each box.
2. Tune channel on Hotbird (10873V 27500) channel
3. Stay tune Maximum 5minutes.
4. If channel comes, and then try other t*s channel, it will work for 1
days.
5. After 1 days, key will be expired, and that time, please tune again on
above frequency.
Note :
turn the clock on (GMT+0:00)
Load défault !!!!!!!
TPS Back !!!!!!!!!!!
Chestia asta se face ptr key-uri?
Scuza-ma, n-am montat gresit nimic. Cu setarile "ca la carte" am receptionat Astra1 la diseqc A si Eurobird2 la diseqc B. Adica satelitul aflat mai la est la optiunea diseqc B. La reluarea operatiunilor am rotit spre dreapta antena si receptionez HotBird 13E la optiunea diseqc A si Astra 1 la optiunea diseqc B, adica la fel ca mai sus . Daca ai curiozitatea, vezi ce spun cei de la Elstar in documentul referit prin link-ul din postul meu anterior.Quote:
Originally Posted by andres [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dar ai dreptate, greseala imi apartine, numai ca nu este cea care spui tu, ci ca am crezut ca alocarea optiunilor la monoblock-uri este standard.
Nu este.
Ai fost curios sa intrebi amicul ce varianta HW are receptorul Sunny de care amintesti? Fac pariu ca nu e aceeasi ca si la Kaon100.Quote:
Originally Posted by andres [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ai dreptate, nu scrie nicaieri in regulament nimic despre dezinformari (cu toate ca ar trebui). Nu-ti face griji, nu se pune problema de BAN, dar ce zici de un avertisment?
Chestia de mai sus era procedura de efectuarea AU pe receptoarele Kaon patch-uite pt defunctul pachet TPS cand emitea pe HB.Quote:
Are kaon focussat caruia ia modificat firm-ul si a pus un patch de sunny,voi aveti o problema cu avertismentele si banarile? e singurul forum unde moderatorii sar la gatul unui user din te miri ce,scuze de off.Quote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by mateda [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Man,te contrazici singur,daca miscai lnb-ul in aceiasi pozitie a antenei prindeai si hotbird 13,sa fiu mai explicit;
cand montezi o antena cu lnb monobloc focarul principal este acela in care este prins lnb-ul de antena iar cel secundar acela ce este liber,acuma;daca montezi lnb-ul astfel;astra19 focar principal diseq A vei receptiona in focar secundar -diseq B hotbird 13,daca; montezi astra 19 in focar principal diseq B in diseq A vei prinde eurobird,pentru unii montarea incorecta a lnb-ului duce automat la mutarea antenei cand era fff usor sa schimbi pozitia lnb-urilor in focar principal.
PS! montez de ani buni antene si diverse sisteme de receptie sat,stiu ce vorbesc!
Pentru spam se da ban.:)