a aparut si pentru DM 7020 aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
a aparut si pentru DM 7020 aici:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dupa cum stii eu mai raman putzin cu ce am..Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cand voi fi cheabur voi lua dm800/8000-acum ma gandem la kathy....:clap:
dm800 va fi mai ieftin decit kathyQuote:
Originally Posted by 1Qggecko [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da,cum e imaginea dupa o noapte ?? Ceva buguri?? Stiu ca la gemini 400 fata de pli-iolite avea culori sterse,iar cand am pus pli parca era alt televizor. Are ceva in plus sau nu se merita de pus??
Diferente mari nu sunt,schimbarea intre canale e mai rapida parca,nu face probleme la H_H,subtitrare ok,cam asta ar fi,in rest merge in continuare sa vedem daca se blocheaza.Quote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca nu stapaniti bine jongleria cu schimbatul imaginilor si revenirea la cea veche nu va grabiti sa faceti schimbarea cand apare o imagine noua! Asteptati sa fie testata si abia apoi faceti pasul. Parerea mea! :D
sa inteleg ca nu merita sa trec la 430?:) ?Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
gemini 4.30 este ok ! am aproape 24 de ore de functionare continua ... merge ok ...
1. subtitrarea ramane si dupa reboot
2. schimbare de anale este rapida
3. HH-ul merge ok ... am rescanat toti sateliti de la 68.5e - 12.5w fara probleme
4. gbox-ul merge ok ... toti peeri ii vad online
5. culoriile parca sunt un pic mai vii ( cel putin la mine ) . Poate ma insel dar parca are o acuratetze a imagini mai mare .
PS: bugul cu teletextu activ pe un canal fara teletext inca nu am dat de capul ei ... evit folosirea teletext . ( si asa nu ma omoram dupa ea :) )
in rest recomand! astept sa vad cand se blocheaza :):cheers:
si eu constat o imbunatatire a calitatii imaginii.Quote:
Originally Posted by armandino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Subtitrarea nu se mentine dupa scoaterea de sub tensiune . Am bagat din nou gSub dar cu scriptul init modificat de mine ca sa pot avea si blue panel.
ifconfig eth0 down
ifconfig eth0 hw ether 00:09:34:xx:xx:xx
ifconfig eth0 up
if [ -x /var/bin/gSUB ]; then
/var/bin/gSUB &
fi
Nu am postat tot mac-ul din anumite motive :) inlocuiti xx cu ce trebuie.
poi de ce ?? nu sintem dupa acelasi router :dance:Quote:
Originally Posted by maximuss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se discuta despre subtitrare fara gsub :dance:
si mai zicea un cunaoscator ca are un plugin nonpublic cu care vede el MAC ul :agresiv:
Am instalat 4.3 , am setat sa ia romana la mai multe programe si nu mai stiu ce am instalat ca dupa reboot nu a mai vazut subtitrarea. Poate ca a fost doar vina mea ...
practic vorbind, ce avem de castigat daca folosim 430 fata de 420?
dar nu stiti sa cititi??
New:
* EPG-Refresh On the basis of the Enigma-Timer (BP->Extras, Beta)
* In the Information menu own matrix for network Devices
* create own weather.xml for your Country in RSS/Weather Addon
* Dreamnetcast now with Favorites administration
Fix + update:
* eMail-Checker und IMAP (Unread e-mails remain unread, problems with GMail)
* Pictures turn lasts only half as long, all formats ca now be rotated (rotate with < 0 > on your Remote Control)
* please see CVS
nu te agita ca nu e cazul!