Asta e imaginatia ta, sint sigur ca habar nu ai de ce sint eu in stare, dar mie imi place ca inventezi frumos...
Eu am propus un pariu, daca esti asa sigur ca vor juca, de ce nu faci pariu cu mine ?
Alege tu miza.
Printable View
Asta e imaginatia ta, sint sigur ca habar nu ai de ce sint eu in stare, dar mie imi place ca inventezi frumos...
Eu am propus un pariu, daca esti asa sigur ca vor juca, de ce nu faci pariu cu mine ?
Alege tu miza.
Dupa cum ai observat, in ultimele mele 4-5 posturi fac apel la o conduita de bun simt.
Din pacate, apelurile mele sint prea sofisticate.
In rest, stiu ca nu se supara horatyu, si el glumeste despre mine, sintem amici.
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
Atentie Dinamo :
Barcelona are amical cu Hamburg, Messi desigur ca e accidentat si nu joaca, iata lotul pentru amicalul cu Hamburg :
Pinto, Oier, Dani Alves, Bartra, Ilie, Muniesa, Sergi Roberto, Deulofeu, Dos Santos, Alexis, Rafinha, Mascherano, Juan Angel Roman, Sergi Gomez, Lobato, Patric, Planas, Afellay, Adriano, Balliu, Espinosa.
Eu nu cunosc decit 2.
Nu trebuie sa reamintesc, decit pentru o anumita parte ca eu eram singurul care aminteam ca Messi nu vine in Romania, iar daca Barcelona ajunge, vine cu juniorii.
Bine, mai sint 3 saptamini, pot sa gresesc eu.
De Pinto,Alexis,Mascherano,Affelay si Adriano n-ai auzit sau gresesc eu numaratoarea si is doar 2 in lista asta de la prima echipa? Si daca nu cumva Barcelona se confunda cu vreun club de mana a doua,nu cumva Xavi,Iniesta,Pique,Cesc,Pedo,Valdes si Sergio Busquets sunt inca in vacanta, iar Jordi Albasi Tello au fost convocati la nationala olimpica.
FC Barcelona play their first friendly of the preseason this evening (18.00, TV3, GolT) against Hamburg, in what will be the new manager’s first game in charge
Vilanova is missing Spain internationals Xavi, Iniesta, Busquets, Piqué, Pedro, Cesc and Valdés, who are still on holiday, and Montoya, Jordi Alba and Tello, who are at the Olympics
He is also without the injured Cuenca, Thiago, Villa, Puyol and last-minute absentee Messi
The Germans are unbeaten in seven games so far in the preseason
Informatia am obtinuto cautand nu mai mult de 2 minute, tu bati campii de vreo luna fara sa te informezi.
informatie mare cat casa pe site-ul barcelonei:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Exact cum am prevazut inaintea amicalului cu Hamburg, Barcelona, care s-a prezentat cu un lot de cel putin 12 jucatori de la echipa a doua a reusit sa-i pacaleasca si pe nemti.
Nu numai ca nemtii au fost pacaliti cu lotul secund, dar si la bani au fost arsi, biletele platite cu sume intre 50 si 70 de euro au fost aruncate de multi si au cerut banii inapoi.
Se pregateste Dinamo.
Posturile Realitatea TV și Digi Sport vor transmite partida Dinamo – Barcelona. Meciul se va disputa pe 11 august pe Arena Națională.
Contactat de Paginademedia.ro, Mihai Craiu (Media Consulta), organizatorul meciului, a confirmat informația. El a declarat că Realitatea TV a cumpărat drepturile de transmisie la categoria free TV, iar Digi Sport la categoria televiziuni prin cablu.
In legătură cu valoarea acestor drepturi:
“Este vorba de sute de mii de euro”, a declarat Mihai Craiu pentru Paginademedia.ro.
Dinamo – Barcelona ii va aduce la Bucureşti pe Messi, Xavi, Iniesta şi alte vedete ale „extratereştrilor”.
Partida este organizată de Media Consulta și de către Adrian Thiess.
Dinamo – Barcelona se vede si la Realitatea TV
Organizatorii celui mai important meci amical din istoria Romaniei au ajuns la un acord cu postul de stiri pentru transmiterea in direct a partidei din 11 august.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Nicolae Badea prezinta afisul meciului Dinamo - Barcelona
Cu o saptamana inainte de sosirea catalanilor la Bucuresti, s-a stabilit si cea de-a doua televiziune, dupa DigiSport, care va prelua “live” amicalul Dinamo – FC Barcelona. Surprinzator, Realitatea TV a ajuns la un acord cu organizatorii evenimentului, asta desi in ultima vreme s-a speculat ca DolceSport este in pole-position.
Este pentru a doua oara cand Realitatea TV – post de nisa, specializat pe stiri politico-economice – ataca segmentul sport. In 2006, Realitatea a castigat licitatia pentru drepturile tv ale “sfertului” Steaua – Rapid, din Cupa UEFA, iar ulterior, in semifinale, a transmis Steaua – Middlesbrough. “Am cedat drepturile si celor de la Realitatea TV, astfel incat Dinamo – FC Barcelona sa fie transmis si de un post free-to-air, care poate fi receptionat pe toate retelele de cablu. E un meci de interes major, care va aduna 52.000 de oameni pe National Arena si milioane de microbisti in fata televizoarelor”, spune unul dintre organizatorii partidei.
SURSA ,,,[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Barcelona somată să nu dea mai mult de 5 goluri!
Organizatorii au reuşit să impună un gentleman's agreement cu oficialii catalani, in urma căruia Messi şi compania se vor opri să mai inscrie dacă vor ajunge la 5 reuşite in poarta ”ciinilor”.
"Ne-am gindit să ataşăm o clauză la contractul iniţial, insă nu s-a mai putut, aşa că am incheiat doar un gentleman's agreement pe care oficialii Barcelonei au transmis că-l vor onora"
Chiar daca a plecat borcica obiceiu' se pierde greu, si amicalele au ajuns sa le manareasca!
Mai bine iau 10 pe corecte decat 5 aranjate!
Nu numai Borcica e cauza, asa e mentalitatea romanilor de azi.
Pe unde mergi, toti se feresc sa piarda, la fotbal, daca se poate, sa joace toti 18 in loc sa stea unii pe bara, in teren sa se joace 10 minute indiferent de scor, in loc sa se schimbe la 2-0 si tot asa pot continua exemplele.
La munca, la birouri, la firme, la fel.
Nimeni nu isi asuma raspunderea de frica sa nu se dea vina pe el, la scoala toti cauta cine e cel vinovat si rasufla usurati cind nu sint ei de vina.
Toi se ascund in spatele grupului, ca cica munca in echipa, vrajeli.
Astia se feresc de raspundere.
Asta e, sistemul de valori s-a schimbat, cine are bani, crede ca e puternic, dar ghici ? cu bani nu se cumpara onoare, fericire sau sanatate.
Dumitru Dragomir a lansat o ipoteză şocantă legată de amicalul Dinamo - FC Barcelona, care va avea loc pe 11 august, pe Arena Naţională. Pentru că Digi Sport nu a acceptat amanarea meciului Dinamo - Rapid, programat pe 12 august, Dragomir i-a anunţat pe "caini" să fie pregătiţi cu cate o echipă pentru fiecare meci.
Dragomir a oferit şi o soluţie radicală: „Dinamo are un lot mare. Poate să facă două echipe. Una să joace sambătă cu Barcelona, iar cealaltă să fie folosită, duminică, in derby-ul cu Rapid". .
Quote:
Originally Posted by lao [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Referitor la presupus gentleman's agreement stabilit de organizatori cu oficialii Barcelonei, care prevede ca "extratereştrii" să se oprească din a marca in cazul in care ajung la cinci goluri, Thiess a fost tranşant: "Cum să controlăm noi Barcelona? Adică ei au bătut cu 8-0 la Tanger şi acum să le cerem ce? Să facă blat? Este o prostie fără limite! Nu s-a pus problema măcar să vorbim despre aşa ceva cu cei de la Barcelona. Gandiţi-vă că ei ar da cinci goluri in primele 20 de minute. Apoi ce ar trebui să facă? Să joace table?"
sunt curios ce gentlemen's agreement prevede azi meciul dintre steaua si stelutza 2, pardon, u cluj.
Dragomir a venit cu solutia dupa ce a citit ce am scris eu pe forum acum 2 saptamini.
Pai dacă iți citește posturile dă-i și tu un sfat prietenesc și spune-i să ne lase că fotbalul romanesc e pe butuci, poate așa ajung și echipele romanești să joace meciuri oficiale cu Barcelona !
Pentru Mitica :
Mai omule, mai stai si tu 2-3 luni si fa-te ca esti bolnav si lasa pe altul.
Puscas asteapta de mult, Gica Popescu la fel, ai pe cine sa lasi.
Ar incepe investitiile in tineri, se pare ca Gigi a inteles ca tinerii sint viitorul, Hagi deja a demonstrat asta.
24 de jucatori selectionati de Vilanova pentru meciurile amicale cu Manchester si Dinamo :
printre ei se regasesc si "anonimii" : Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Afellay, Adriano
nu inteleg care e mandria ca joaca dinamo cu barcelona , de parca am avea noi sau fotbalu romanesc ceva de castigat,
macar de ar cumpara vreun jucator din roman de la dinamo, da nu au pe cine