-
La masurarea audiente conteaza doar cei care au instalat un people meter de catre Kantar Media (in jur de 1200 de gospodarii din toata tara). Si cred ca majoritatea sunt abonati la cablu.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cunoasteti pe cineva care are un people meter? Eu nici sa-mi dea bani nu mi-as pune asa ceva.
-
Deci masurarea audientei este o aberatie la noi in romania.
-
Nu. Asa se face in toate tarile. Se alege un esantion reprezentativ pentru populatie.
Asa se procedeaza si la acele sondaje de opinie (realizare de curs, insomar, etc) sau exit poll-urile de la alegeri.
-
:D [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - foarte bun esantionu ..si reprezentativ
ce mai ! o adevarata incantare - da ce zic eu incantare - un adevarat orgasm intelectual, o bucurie a metafizici, o cadere in transa spirituala , o inaltare a propiului EU ma cuprinde numai cand vad ce emisiuni au antenele...:D
-
Pai din fericire noi nu suntem inclusi in acel esantion reprezentativ. Sunt alesi in functie de interese.
-
Pe mine ma masoara cineva ca ma uit pe 16 est,pe Sopcast sau pe Focus in share? :)
Totusi cine va pune sa va uitati la antene?Va forteaza cineva?Eu ma uit ca vreau,voi sunteti sado-maso? :D
PS:Ma uit la Badea si chiar,iar (renuntasem un timp ca era exagerat) la Gadea de cand invita gimnaste,Carreras,etc.E adevarat ca pe A1 ma uit numai la .... Badea in reluare cand nu il prind seara.Mai sunt si alte emisiuni?Voi care nu va uitati parca le stiti mai bine ca mine.Hahaha.
-
Pe tine te plateste felix sa ii sustii cauza. Spune drept cati bani ai luat de la el cu imprumut?
-
Muuulti,nu zic cati.Stau sa scriu pe net ca ma uit la Badea pe salariu gras.Am inceput sa ma uit si laBe unu tot pe bani,se plateste bine.:)
Astea fiind posturi de doi lei ma intreb cat castiga cei care se lauda ca se uita numai la Discovery?Aia bogati frate!
-
Te anunt pe aceasta cale ca labeunu teve nu mai are emisiune Laura Andresan. Asa ca te uiti degeaba dupa ea.