-
@stargate - Functioneaza impecabil prin metoda indicata de tine. Chiar nu am intuit asa ceva (aici cumva imaginea are ceva din enigmele egiptene propuse de Fulan in Spark). La redenumire nu m-am gandit. La asa intrebare, asa raspuns, aviz amatorilor care doresc sa testeze si alte versiuni de oscam pe aceasta imagine. E poate una dintre cele mai stabile imagini realizate pentru Amiko Alien din ce am testat si raspunde la tot felul de 'sapaturi'...
-
Interesant, de 2-3 zile, dupa ce il trec in stand by, numele postului ramane pe display. Este o problema cunoscuta sau al meu incepe sa faca fite/s-a plictisit.
Am incercat sa ii dau reboot, ma gandeam ca e agatat ceva prin el. Reboot OK, dar de la primul standby face la fel.
-
@loplo - Selectezi ca in imaginile de mai jos setarile (show shoutdown menu) apoi la final apesi pe butonul rosu de la telecomanda si dai pe standby si apare ora pe display. Poti incerca initial chiar un restart. Personal consider ca e un bug.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Mersi de idee, acum intra in standby asa cum trebuie. Ciudat ce l-a apucat, asa dintr-o data.
-
Daca incercati sa butonati pachetul Xtra de pe 4 W pe display nu mai apare nimic. Oare datorita alfabetului chirilic?
Satelit: Amos
Frecvente:11222 H DVB-S/MPEG-2 30000 5/6 11258 H DVB-S/MPEG-2 27500 5/6 11336 H DVB-S/MPEG-2 27500 5/6
-
Niciun update la orizont? Nici macar de sarbatori?
-
Se testeaza diverse, probabil o sa fie imagine noua de sarbatori. Mai multe detalii o sa dea zildan la timpul potrivit :)
-
Sugestie: plugin pentru imagine. E vorba despre LiveFootBall version 4.3. Scoruri in direct, clasamente, feed-uri sport la tv, etc...
-
La urmatoarea imagine beta va fi disponibil.
Problema .... e ca l-au facut tunisienii si e compilat!
-
Daca tot se testeaza detoate oare se rezolva si stuttering-ul de pe canalele cu SR mare, gen discovery history, ac pana acum n-am vazut o imagine care sa mearga OK pe astea.
Ma intreb cum or fi reusit croati de la hrnigma de pe aia nu face, cel putin la mine e singura care merge fara stuttering pe alea, dar din pacate e ramasa tare in urma.
Mi-ar place sa vad si un skin ca cel de la PKT (ala default , golden sau asa ceva), eu am incercat sa-l pun pe imaginea croatilor dar imi crapa, si nu ma stiu tare bine sa-l editez.
In rest respecte pt munca depusa, astept cu nerabdare imaginea, si nu cred ca e musai sa fie stm24.
Sent from my Nexus 7
-
Buna seara, doresc sa va intreb daca se mai poate pune pe Alien imginea Enigma prin alta metoda in afara celei de a utliza o memorie Stick. Multumesc
-
Vezi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
-
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un link de unde pot descarca versiunea de Enigma cea mai recomandata a se utiliza in momentul de fata. Imi cer scuze daca a mai fost postat pe forum. Sincere multumiri.
-
nu reusesc sa il configurez sa pot scana posturile dvb-C de pe upc ! la scanare nu gaseste nimic si nu inteleg d c :(
-
Pai ai tunner DVB-C pe Alien 1?