e tare linkul!!!
Printable View
e tare linkul!!!
Ca tot am ridicat pe youtube....nu puteam sa ma abtin sa nu v-a impartasesc si voua imaginile ce am reusit sa le ''fur'' frumoasei DOAMNE...de aici din Brasov.
Pacat ca nu am o utilare mai buna ...dar asta e, ce-i facut cu manuta mea e bun.... se putea si mai bine.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
super fain
daca aveai un filtru ceva poate prindeai si eclipsa de acum cateva zile
Da , frumos chiar imi trece asa putin prin minte cum ar fi sa fi acolo singur,....in imemsitatea celor fara de cuvinte....
Sa vezi celelalte minunatii...ale abisului STELAR....culori si nuante care nu le ai mai vazut niciodata in viata .......ramai vrajit de ele ...ce daca -ti ingheata spatele privind la ele......:)
Intre timp lucrurile au evoluat si acum cu aceasta baza de date putem vedea si in google earth-ul nostru de acasa...satelitii care umbla prin zona...unii cunoscuti...altii ''mai putin'' :DQuote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asa ar arata
SKYNET....Hmmmmm...................:D suna cunoscut
Ar trebui sa fac pozele mai mici dar cred ca nu se mai disting detaliile.
PS: si mai e si la 1 grad West.
Wow, 3 - 4 tone. Pasari grele...
Amuzant e cum scrie in Google Earth: "Directions to here / from here". :)
Ca sa vedem, cam ce loc ocupam in univers ca marime.
foarte frumoase poze
si ne arata cat de mic este pamantul fata de alte planete
Asteroidul numit 2010 GA6 este o bucată de rocă destul de mică, cu o lăţime de aproape 22 de metri. A fost descoperit de astronomii de la Catalina Sky Survey, Tucson, Arizona. Asteroidul se va trece prin interiorul orbitei Lunii, joi, la ora 23.06 GMT. Astronomii de la NASA ne-au asigurat că suntem in siguranţă.
„Obiecte care intersectează orbita Lunii sunt observate la fiecare cateva săptămani”, a declarat Don Yeomans de la NASA's Near-Earth Object Office, JPL. In punctul cel mai apropiat, asteroidul 2010 GA6 va fi la o distanţă de 359,000 de kilometri depărtare, circa nouă zecimi din distanţa Pămant – Lună.
Google Earth ofera o harta si imagini ale cerului!
yky - cum se numeste addonul cu satelitii pentru Google Earth? Linkul pus de tine nu mai e valabil. Merci
...mda vad ....caut ca nu-l mai am nici eu...:sorry:
Cred ca de asta e vorba: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]