cu ce antene prindeti si ce aparate aveti. mie pe toroidala T90 + Kathy UFS910 nu-mi intra de nici o culoare in focsani.
Printable View
cu ce antene prindeti si ce aparate aveti. mie pe toroidala T90 + Kathy UFS910 nu-mi intra de nici o culoare in focsani.
un nou feed marca digisport hd
satelit: intelsat 12-situat la 45 grade est
s2-12584v,3350,auto
Quote:
Originally Posted by franta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si la mine fluctueaza semnalul, cand merge, cand cade brusc la zero. Vreo idee?
Oricum, am impresia ca nu intra intotdeauna (dar nici nu am urmarit acest lucru).
Pe telefootbal.com au spus ca si dinamo-galati a fost transmis, la mine nu a mers, steaua insa a intrat. Mai intampina cineva problema asta?
Meciul Dinamo - Otelul si Steaua - Tg Mures ambele transmise HD nu sa intrerupt feedul deloc.
Antena cu care receptionez are 2M, iar receptorul este Dm800.
Cu antena de 1.2m noname am macroblocuri de nu ma pot uita! Am comutat pe triax 110 si merge ceas...
am antena offset de 1m si ipbox 910hd ....mai e cineva din zona moldovei care receptioneaza?
Incearca acest feed Intelsat 10-02 / Thor 5 - 6 0.8°W 11464 V 10000 auto MPEG-2 encrypted Dinamo Bucuresti-Luceafarul Oradea(s2,8psk) ca idee cum se receptioneaza un feed Dolce HD.
0.8°W 12528V 4750 4/5 8psk Petrolul - Pandurii
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]