Am o rugaminte la detinatorii de kaon-focuss care au testat diverse patchuri pe el;
am nevoie daca exista bineinteles de un patch SUNNY care sa deschida gigi,are cineva? multumesc anticipat.
Printable View
Am o rugaminte la detinatorii de kaon-focuss care au testat diverse patchuri pe el;
am nevoie daca exista bineinteles de un patch SUNNY care sa deschida gigi,are cineva? multumesc anticipat.
@gobi :nu esti atent , daca vrei sa ajuti omul citeste cu atentie ce anume a postat ; vrea sa salveze soft-ul pe care-l are deja in rec (soft original Focussat) . Pentru asta trebuie sa foloseasca utilitarul SW_Reader_21 , dar nu reuseste sa treaca rec-ul in ''host-mode'' pentru a se conecta cu PC-ul . Mie mi-a mers din prima [16.co.a1] , deocamdata nu stiu din ce cauza lui nu i-a mers asa ca hai cu un sfat ''functionabil'' ca se pare ca omul s-a cam lipsit .Quote:
Originally Posted by ADAMGAVRIL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Man Glumesti Gigi Pe Kaon?
MAN TOCMAI ASTA ESTE PROBLEMA CU SW READER EL PUNE BOOTUL INTRO ANUMITA FAZA(FLASH READY), ACEST LUCRU SE INTAMPLAT SI LA EL DAR DIN NEFERICIRE ACESTA A RAMAS BLOCAT!Quote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
RUGAMINTEA MEA E SA CONTROLEZI COMUL DE LA CALCULATOR SETARILE ACESTUIA APOI NUL MODEMUL (PROBABILITATEA DE A SE BLOCA BOOTUL ESTE DE 1/10)
Cat am foit jucaria de la Focussat nu am gasit softuri de Sunny , acum nu am inteles sau sunt mai multe variante hw pt ksf-100 ? Cel pe care l-am ''maltratat'' avea varianta 12.co.a5 , deocamdata nu mai am acces la el , deci nu mai pot proba nimic , dar pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , sectiunea Receiver Software / SUNNY au aparut si variante de soft recente pt 12.c0.a5 . Daca merg sau nu pot proba nu mai devreme de o saptamana .Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pt reglat antene ai ramas tot la varianta Kaon ?
Tot cu kaon am ramas la instalari,folosesc patch-ul de sunny;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A_7010DCIZ-HW-12.C1.A5
asta merge la mine pe kaon focussat
Pt 12.c1.a5 mai gasesti si aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (inclusiv Sunny) .
ptr 12.01.a5 sunny mai recent
PS: mersi Val ptr sfat lam scos din cutie sa vad ciar o fi sa mearga?
Se poate folosii comutatorul diseqC 1.2 8 + 1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] la Kaon Focussat?
Nu raspunde nimeni?
1-4 merge 1-8 nu am incercat
.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Teoretic trebuie sa mearga si 8in-1out. Si eu numai cu 4in-1out folosesc.Quote:
Originally Posted by dancs [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca ai comandat ne spui si noua daca merge. Noroc. :drinks:
Il poti configura ca si motor daca nu
Multumesc de raspunsuri. Miercuri o sa-l am si atunci o sa pot sa-l testez. 4+1 stiu ca merge pentru ca acum folosesc asa ceva.
Buna.Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Are cineva pentru HW 12.01.A5 soft English, Romanian, Hungarian sau oricare combinatie dintre acestea cu EMU 192 in sus?
Multumesc anticipat.