-
Din cate ai scris intr-adevar Inverto Black ultra lucreaza undeva de la bine in sus!
Asta deduc si din faptul ca ai reusit sa prinzi Gospel Channel de pe 1w ; al rai de pe 21,6e iar pe mbc -urile de pe 26e ai semnal mult mai bun!!
Mersi ca ai adus la cunostiinta forumistilor aceste rezultate.
Eu inca oscilez intre a cumpara pt offset modelul de lnb care-l ai tu sau sa mai astept si sa-l iau pe care-l de 72dB (care e mai scump)
-
Respecte!
Pai si eu mai vreau un Inverto,tot din clasa Ultra,insa acum imi trebuie Quad!
Vreau sa il pun la antena dela Dolce.De 0.90m.
Antena e cea dela ei.Insa nu stiu care sa-l iau mai exact.Sunt doua modele,care ma tenteaza.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astept opini si sugestii despre ce sa aleg.
Pe cand ar aparea cel de 72db,nu stii ceva nou?
Mersi!
Bafta!
-
acest LNB ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]) are in specificatii Conversion Gain 55 dB min. pe cand acesta ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]) are Conversion Gain 60 dB min. d.p.d.v. constructiv, avand in vedere ca nu faci multifeed, nu te deranjeaza dispunerea mufelor F de iesire. eu am acest model (IDLB-QUDL40-PREMU-OPP) pe toroidala pe 1vest si sunt multumit. celalalt model nu cred ca l-as fi putut folosi. din ce am observat eu, raspunsul pe toata gama de frecevente este liniar. un singur lnb din seria black ultra imi face figuri din toate cele 9 cate am. cineva scria mai sus de invacom. am si invacom si pot spune ca nu mai este invacom-ul ce a fost odata (ca sa nu fac diferente deoarece nu detin rezultate din masuratori concrete).
succesuri! :drinks:
-
Pe temperaturi de 36 de grade afara la umbra si 40 de grade celsius la soare, am verificat astazi pe transponderele digi daca sunt variatii, datorate temperaturii exterioare.
Nu sau inregistrat variatii semnificative fata de alte lnb, la acest Inverto BU, nu erau variatii mai mari de 0,5 db fata de semnalul la temperatura de 20 de grade afara.