In scrisoare se spune clar ca in curand cardurile vechi vor deveni nefunctionale! Nu mai speculati.
Uitati ROM 180 pe "galbejite"! :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
In scrisoare se spune clar ca in curand cardurile vechi vor deveni nefunctionale! Nu mai speculati.
Uitati ROM 180 pe "galbejite"! :)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salutari!,
ieri am trecut pe la caserie in Cluj si mi-au spus ca cartela veche va functiona pana in 31 dec 2009, se pare ca de revelion va fi bezna:)
Se pare ca D+ ROM 180 merge in share.
Poate cineva sa confirme la gigi?
pana la urma ce rom e pe galbeneala? rom 180 sau rom 190 ?
Card Na3 primit in urma cu 2 saptamani,m-am referit la faptul ca merge bine cardul de Na3 in DM800 chiar daca norma de codare e simulcrypt Na2-Na3,de asta am si specificat sa vedem ce se intampla dupa schimbare.Quote:
Originally Posted by Snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si ce emu folosesti pentru cardul N3 in DM800 ?Quote:
Originally Posted by tarky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
.
A mai primit cineva cardul galben? Ceva detalii?
se pare ca l-ai blocat :)Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ne ţine in suspans. Poate pregăteşte un tutorial ...:comp:
.
CCcam 2010Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si de cand CCcam citeşte direct un card N3 ? Detaliază puţin ...
.
google search se pare ca-i merge cam greu domnului "orce" :lol:
Quote:
Nu am chef de polemici cu...google..poate detalia acest aspect si..[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] care are cardul de aproape 7 luni.....merge brici,unii dintre voi chiar aveti share cu el!Quote:
Originally Posted by Snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In rest...acest subiect ramane inchis pentru mine,se trece la Na3,au aparut cardurile,momentan functioneaza in share asteptam sa vedem trecerea de la Na2 la Na3 si atunci putem discuta din nou daca...mai merge ori ba in share!
Păi nu ai detaliat deloc. Doar te-ai aruncat intr-o discuţie fără să ştii concret despre ce este vorba.Quote:
Originally Posted by tarky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In fine ...
.
Am raspuns la intrebarea lui Snow! are cineva noul card Na3 in DM 800? am raspuns ca il am si merge ok!