MultiCAS1.62D-B03
disponibil in meniu OpenXCAS, sau prin MAZ 3.0
-info server
Printable View
MultiCAS1.62D-B03
disponibil in meniu OpenXCAS, sau prin MAZ 3.0
-info server
bravo bre. te miști repede, nu ca mine.
MultiCAS
-DATE : 2010/05/07
-Version : v1.62D-B04
-----------------------------------------------
FIX : Fixed about CPU usage
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
MultiCAS
-DATE : 2010/05/09
-Version : v1.62D-B05
nu am lucrat cu acest ignore nici pe cccam nici pe multicas, si vreau sa scap de acest conflict.
Merçi.
ProvId din K e diferit de cel care deschide cu linia C ?
acelasi ProvID , ma intreb daca acest ignore e general sau se (poate)aplica doar unui protocol(C sau K), solutia care o am momentan e sa_l elimin din F catre multicas am instalat cccam +> multicas.
in ignore am vazut ceva de genu:#nume, X:{}, V:{},S:{}, pentru 180X ii pun N:{Prov}?
cu ignore.list din multicas nu am reusit mai nimic, am pus X: { 20 11 }, negasind alta solutie, in C:-ul din multicas pare sa nu functioneze filtrarea prin HOP, CaID, ProvID, si am bagat in F-urile din CCcam pentru MultiCAS de forma:
1.F: user pass 2 0 0 { 1801:002111, 1802:002011, 1802:002111, 0500:0FFF720, 0500:0025900, 0500:0025910 }
pentru a lua doar doar din local:
2.F: user pass 0 1 1 { 0:0:1 }
vad ca functioneaza..., prima linie e configurata bine?
totusi am o problema cu restartul MultiCAS din tasta ">>|", nu se conecteaza la cccam intern, decat prin terminal, sau din Menu/Plugins... !!! 755 au toate.
Daca il pui in ignore , atunci nu mai merge nici pe K nici pe C . Cu az (unde optiunile la cline nu au efect) , singura posib. e sa pui restrictie la fline .
In ignore (cand o sa-l folosesti , nu acum pt. gigel) toate optiunile in afara de viax si secax se scriu cu x in fata , nu cu n sau nd , etc .
---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:35 ----------
La mine a mers filtrarea in ignore pt. ndx : am filtrat 0919 si acum iau numai 093b . Pentru 2 cand ajung acasa sa vad , poate-ti rasp. cineva pana atunci .Quote:
Originally Posted by qwess [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru 2 semnificatia configuratiei tale , in ordine :
- 0 - 0 hop-uri permise de unde poate primi clientul fline ;
- 1 - clientul primeste chei de la server ;
- 1 - clientul primeste emm (cu 0 nu primeste) ;
- {0:0:1} - clientul nu are drept de reshare .
Nici la mine nu se con. daca folosesc restart cu tasta amintita ... vre-un bug la ultimile daily fw .
F2 e facuta special pentru local si pentru multicas, de asta am scos reshare-ul, la F1 nu eram sigur de filtrele introduse, dar vad ca merge foarte bine.
Referitor la problema de reconectarea din tasta respectiva, pentru liniile venite de la ccc-ul intern, am dezactivat inadyn si vad ca acum merge la a 3, 4-a incercare( am restartat de cateva ori ptr teste).Nu stiu cu ce incomoda DynDNS-ul liniile cu host intern(127.0.0.1 sau 192.168.X.X).
Problema rezolvata.
Multumesc!!
MultiCAS-v162D-B07
No changelog
no change log yet
MultiCAS-v162D-B08A
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
MGcamd 135a azbox
18-05-2010
Bullsat Irdeto2
MultiCAS-v1.62D-B09
Fix : TNTSAT