A demisionat Voronin.
Printable View
A demisionat Voronin.
se lucreaza la un nou update,asteptati inceputul lunii si veti vedea.....Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
si la mine merge din "sher"!
@tutankamon spune si nou din ce stii tu ca noi nu stim ce stii tu !
Mey!!!Cind am spus eu ca VORONI bloceaza pe sharing la Focus sat Moldova toate lumea a facut misto de mine!Cind a dat demisia lui ca Presedinte merge non stop si la sharing si cu cartele Romaneste.
Mey rahatul asta de smartcard al meu nu a fost asa destept ca al vostru si nu deschide decat ce am platit.... poate nu a fost la timpul potrivit in DM ca sa faca update...sa vada si ochii mei moldoveni.! Noroc cu vecinu Romeo:) din Italia...:cheers: ca asa mai vad si eu o moldoveanca fierbinte....:lol:
@dic_star79 ce culoare are cardul tau?
Cardul meu (culoare rosie) nu a binevoit sa ma impresioneze cu nimic. A facut AU , dar nu decoda nimic special.
.
Al meu este alb cu putin rosu...:)Quote:
Originally Posted by cipry21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sal guys.
La cei care v-a mers cardul focus, acum va mai merge ? ....ca la mine nu!!!!!!
Au facut update doar unele serii de cartele rosii, si au ramas active doar cele care erau platite!.
Miroase a cadou otravit acel update. Aparusera ceva informatii de mo$c.
Exact ce ziceam mai sus putin dar nimeni nu a inteles nimic cereau mura-n gura,esti singurul care a descoperit in parte adevarul ,zildan dar asta nu e totul.....asteptati inceputul lunii viitoare.....!!!!!
la mine mai merge, ba chiar mi-au facut un cadou neasteptat.Quote:
Originally Posted by un user [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by tutankamon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Exact ce?Ca se lucreaza la un nou update si sa asteptam inceputul lunii viitoare?Cine a spus asta?Ce legatura are cu update-ul de acum si cu moscurile?Nu mai merge aia cu "v-am spus eu (ce nu stie nimeni) dar nu ati vrut sa ascultati" cand se va intampla vreodata ceva cine stie cand,peste 1-2 ani.Dar "voi nu ati vrut sa ascultati,eu v-am spus ca asa va fi exact in lunile martie-aprilie 2000 enspe,posturile nu mai sunt pentru ca nenorocitii de moderatori au sters,niste nemernici".Quote:
Originally Posted by tutankamon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sa asteptam ce?Exact,concret si cu subiect si predicat.Ai urmarit ce se intampla pe cardurile Focus?Pune niste loguri sa vedem si eventual ne explici ce si cum sa nu murim prosti.Eu vreau mura-n gura.
Va mai merge moldova azi am vazut ca a avut loc update la cartela.