cea mai buna dovada o sa fie daca Magic o sa scoata saptamana asta sau cea viitoare un nou soft si atunci o sa vedem cat de mult adevar contine aceasta stire
Printable View
cea mai buna dovada o sa fie daca Magic o sa scoata saptamana asta sau cea viitoare un nou soft si atunci o sa vedem cat de mult adevar contine aceasta stire
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Voi puteti intra pe np-ulc ? Eu nu reusesc .
nu pot am incercat acum dar in zadarQuote:
Originally Posted by soryan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poate face admin curat si acolo ca ar fi si timpul
s-ar putea sa fie ceva ca pe rdiQuote:
Originally Posted by ADAMGAVRIL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
o pauza de la server :D
oricum cei de la np-ulc au mai schimbat anul trecut serrverul de 2 ori
acum vad ca nu mai sunt problemeQuote:
Originally Posted by soryan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
gasiti din nou softcam.key pe acolo la sectiunea echolite
pe crosat
v3.28_7x1sw.rar
v3.28 sw 7x1 fix eurosport bug on hotbird
by magic!
thx magic!
dovada de care spuneai horatyu intradevar a fost o farsa
whew, deci sa inteleg ca os a mai avem ceva suprt in viitor
Man Decamdata Cred Ca E Singurul Receptor Care Are Suport De Acest Gen Noutate Din 2 In 2 Saptamani
Asta Speram Sa Nu Se Pritiseasca Nimeni!!!
V3.28 nu numai ca a reparat bug-ul Eurosport de pe HotBird ci a reusit sa faca din nou lumina si pe MTV Music de pe Astra. Multumim!
salut am luat si eu un 791 va rog sa imi spuneti si mie ce pasi sunt pt sa ii pun alt soft si daca treb si patch multumesc anticipat
lasa si tu o adresa trimitemi un pm
Quote:
Originally Posted by icemantn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
menu+8888+3452 open specyal key
este suficient
daca vrei ai nevoie de un stick
pe care pui soft dezarhivat gen 7X1 ( =771 sau 791 ) .....v 3.28 este ultimul soft
daca da ceva erori trebuie sa dai un factory default dar trebuie apoi sa mai faci din nou setarile +menu +8888....
si menu+9231 enable EMM
Ultimul softcam de la Gyula, aparut pe np-ulc.net, spune ceva de genul: New Cyfra+ Seca2 key ok. Eu am testat insa nu deschide nimic de la Cyfra...Mai incearca cineva?
Nici eu nu vad nimic seca2.Quote:
Originally Posted by cipy_1982 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In 2005 am vazut pachete importante in seca2, pe atunci erau SkyItaly si D+.
Deocamdata nu deschide, poate in curand o sa fie lumina.:)
In prezent nu prea mai sunt key seca2 "publice" :sorry:Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca va apare un pachet interesant ..... cine stie
Cred ca in prezent e de ajuns: MTV, SRG, MCM Europe, TPS, Polsat, Premiere, Gigel tv :tv: nu?
Se zvoneste ceva de Conax dar nimic concret.
Dupa un update de soft adica ultimul soft 3.28 facut de pe USB a decedat. Scrie boot apoi ---- liniute si cam atat. Ce sa ii fac, ce idei aveti?. Mersi
rescrie flashul cu nulmodel pune 2,92 nu a mutit a adormit da se trezesteQuote:
Originally Posted by stailus [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
expicati mai multe iti va da horatyu care e un as!