Will it work with the new version of monitor? I tried all images amiko to work with no monitor.
Printable View
Will it work with the new version of monitor? I tried all images amiko to work with no monitor.
is HDMI. The EMU is mgcamd 1.35.Quote:
Originally Posted by mihaip [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Thanks
@ Mihaip ..
Dacă este posibil, Spark are suport pentru CCcam, să lucreze ca un server.
@grle44 --- CCcam nu exista pentru procesoare SH4 asa cum este cel al lui Amiko Alien ( Spark ).
Poti realiza un server de tip CCcam folosind Oscam , toate functiile necesare sint perfect functionale
sub Spark inclusiv suportul de cardreader.
@hoadeo --- MgCamd is a poor client for CCcam server ! so use Oscam and you will not have black screens !
If you need help to implement ...contact me using PM ( personal message ).
@Geryl --- I dont understand your question ! what monitor are you reffering ?
I had same problem in HD channels. The black image was black for less then 1 sec. The problem at me was because alien worked in 1080P, but my tv knows only 1080I. After I put alien to 1080I, the problem resolved.Quote:
Originally Posted by hoadeo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pana la urma ce scule trebuiesc pentru a folosi aceasta functie ... sa stim si noi ca ne-au lasat in ceata producatorii .Quote:
Release Notes for v1.1.42:
New Features:
- Wireless USB Keyboard & Mouse support
stargate ...poti folosi foarte bine un kit ce contine senzor pe USB pentru tastatura si mouse...
eU cel putin asa am folosit, bine ca nu mi-am aruncat la gunoi tastaura Genius care este de acest tip si merge foarte bine . just plug&play [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cam asa ceva
Succes!!!
PS: Nu mai fi asa nervos pe Amiko...face si el destule lucruri bune :)
Am fost inteles gresit nu sunt nervos pe amiko , spark la ora actuala este unul dintre cele mai bune softuri non-enigma , doar ca sunt asa de multe lucruri care trebuiesc rezolvate si ei lanseaza floricele care sunt inutile in acest moment . In fine mai bine tac din gura si fiecare face ce doreste dar fara presiuni constante nu vom avem soft de calitate .
Sa inteleg ca ai folosit kitul din link si ti-a mers ok ?
New firmware will come out today for Amiko Alien?
On Golden Media 990 new firmware 1.2.06 is available since Wednesday 20.
da stargate cu kitul de tipul ala mi-a mers fara probleme mouse si tastatura prin Usb wirreless. Modelul nu este exact ala. Am tastatura din 2005 si nu gases model exact dar e acceasi firma probabil cel din link este ceva mai nou.
:)
....si pentru ca sa scri din tastatura trebuie in Opera sa comuti la telecomanda cu F1 pe tastatura si merge foarte bine.
mersi , chestia cu F1 o stiam si apare si la accesare Opera . Daca vor continua sa lucreze la Opera si il vor aduce la un stadiu in care sa se poata folosi intr-un mod decent atunci voi face o achizitie de tastatura si mouse wireless dar daca ramane in stadiul actual nu se merita sa dai banii pe ele .
eu le aveam deja...au fost numa bune de test...ca in rest oricum nu folosesc metoda asta cu amiko pentru net :)
Deocamdata Opera este numai o floricica dar poate vor rezolva problemele si se va putea folosi intr-un mod decent . Sa vedem ce noutati va aduce noua versiune Spark si daca este ok o laudam daca nu este ok o criticam .
Si eu am facut tot felul de sugestii pentru Spark...sper ca unele sa fie luate in seama...nu de alta dar daca marea majoritate a ideilor bune ar fi aplicate, nu face altceva decat sa aduca noi utilizatori pentru acest receiver, in proportie de 80 % o reusita in materie. Cine are de castigat...toata lumea! Sper ca nu batem campiile cand propunem ceva...
Noua versiune Spark 1.2.06
=====================
nu incă
:tv: :tv: