Re: ECHOLITE 790-SOFTURI-VERIFICATE!!
S-a rezolvat. Am gresit la instalarea softului. Receiverul a fost cumparat acum 1 an jumate, iar eu am pus 3.08 direct pe el. Am fost nevoit sa rescriu flashul. Din fericire se face usor. Multumesc Horatyu ( bere sau vin? ;)) si Sorin.
Quote:
S-a rezolvat. Am gresit la instalarea softului. Receiverul a fost cumparat acum 1 an jumate, iar eu am pus 3.08 direct pe el. Am fost nevoit sa rescriu flashul. Din fericire se face usor. Multumesc Horatyu ( bere sau vin? ;)) si Sorin.
bine ca s-a rezolvat
acum asteptam sa apara ceva si pt 790 cum a aparut si pt 791 care sa faca AU pt ceva mai deosebit pt noi
Unde nu da Domnu'! Abia asteptam(ca mortu' colacu'!) si noi astia cu 7x0! Ca acu' ma chinui cu un Opticum 7100CR, care cred ca are potential mai mare decat Echo, dar nu e inca pus la punct cu soft-ul...
Am reusit AU la gigi pe 790.Am softul 3.08 si face AU.
Sa va explic cum am facut:
meniu-8888-3452.Asa se activeaza AU la gigi si puteti vedea si modifica 2111 nagra 2.De fapt se activeaza AU.Am bagat un softcam cu key gresite si in 2 minute a facut AU.Poate tine si nu mai cautam key de sarbatori.
Deci concluzia este ca in softuri era de mult AU la gigi dar se activa cu un cod secret.
Da-tzi-ar Dumnezeu sanatate! Se pare ca ai dreptate! La multi ani si numa' bine!
Quote:
Deci concluzia este ca in softuri era de mult AU la gigi dar se activa cu un cod secret.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] de aici este codul
doar apare si in soft acest link
Quote:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] de aici este codul
doar apare si in soft acest link
Eu m-am plimbat pe acolo dar nu am gasit nimic.Informatia am luat-o de la cineva care povestea despre 771-791(asta era receptorul pe care il avea probabil) si am incercat pe 790 si a mers.
Quote:
Eu m-am plimbat pe acolo dar nu am gasit nimic.Informatia am luat-o de la cineva care povestea despre 771-791(asta era receptorul pe care il avea probabil) si am incercat pe 790 si a mers.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aici pe pagina apare informatia ...si cred ca se mai gaseste undeva
nu stiu sarbeste
"poslednja full verzija sw-a , ostale su update" ...dar asta e postata ieri
ma gandesc ca e ceva pt 790 versiunea 2.92 dar mai mult decat era pana acum [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se intampla ceva ciudat :oops: ne intoarcem la versiunea de soft 2.92 :D
am gasit aici v3.08 pt 790 si 791
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]