ati observat pana solara? s-a terminat acum 10 minute pe 1w, semnalul nu a cazut de tot dar era la limita, a tinut cam 3 minute
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
ati observat pana solara? s-a terminat acum 10 minute pe 1w, semnalul nu a cazut de tot dar era la limita, a tinut cam 3 minute
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mai incearca si cu alte setariQuote:
Originally Posted by morphyx [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu stiu ce sa zic
normal softurile au puse 10 unitati la tot
: contrast
luminozitate
stralucire(nuanta)
La ora asta nu se mai deschid Canal+, Canal+ Sport, Canal+ Cinema, Canal+ Decale si nici programele elvetiene. Este numai la mine problema sau este generala?
Cine poate sa-mi explice de ce, dupa ce am incarcat o lista de canale prin RS232, imaginea redata de receiver a devenit mai slaba? Chiar nu inteleg ce legatura are una cu alta.
horatiu!
inca o chestie
spre ex : Am dat de la ajustari video contrast 0 si luminozitate 0 . Imi tremura imaginea si se vede naspa!. Lui cipi i se vede ok!
ce pana mea are.. ca innebunesc naibii:| . I-am facut o inregistrare cu imaginea ( cu acest tremurat ) asa si am pus-o pe pc.
Surpriza! aici se vede perfect.. ( nu imi dau seama daca e nuanta de gri) si pe tv IOC!
Quote:
Originally Posted by morphyx [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
s-ar putea sa fie ceva defect
nu pot sa te ajut mai mult
daca e in garantie zile lor de problema
si iti dau altu
adica tu il lasi acolo si ei iti schimba cu totul ce e inauntru ca nu se complica si se rezolva problema
Quote:
Originally Posted by cipy_1982 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se pierd niste setari
trebuie sa iei de la inceput totul , cu activarea diseqului si subtitrari
poate se pierde ceva si de la ajustari video
Ajustarea video ca imaginea tremura sau alte probleme cu imaginea prin:
MENIU+9232
au ramas numai in viacces 2.6 .la fel si pt tsr-uri.nu mai sunt chei active. rai 1,2,3 sunt si fta pe hotbird.Quote:
Originally Posted by cipy_1982 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai de ce sa-i dai pe 0 valorile care standard sunt pe 10? e normal sa fie asa.Quote:
si nu uitati sa setati la setari video ce cabluri aveti conectate cvs sau ypb sau rca
il am de doar 3 zile! .. de la dk-sat l-am cumparat. In fine.. mi-l schimbaQuote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sper!
marsi dar intre timp am rezolvat pb
Si adica s-a terminat definitiv cu canalele astea? Nu se vor mai putea deschide cu Echo791?Quote:
Originally Posted by maniacdth [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca vrei sa le vezi fara prea multe probleme fa rost de o linie de gbox serioasa si se rezolva problemaQuote:
Nasoala treaba! Conexiunea mea la internet nu-mi permite conectarea la gbox (locuiesc la tara si nu se poate altceva decat dial-up). Sper totusi ca baietii cu softul vor reusi sa faca ceva si Canal+ impreuna cu elvetienii vor reveni. Sau ma insel?!?!