Pune 3.23 sau (mai bine) adonn-ul postat de Sorin pe Crosat ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] )
Printable View
Pune 3.23 sau (mai bine) adonn-ul postat de Sorin pe Crosat ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] )
Am reusit tot cu acelasi soft. Smecheria este sa fii cu antena pe alt satelit.
Se introduce key si pe urma muti antena pe hot bird si gata..... merge
:band:
Nu te supara , cum ?
Care-i smecheria ? La Polsat AU functioneaza corect ! De ce ai nevoie de key ?Quote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu , cum e chestia cu ''smecheria'' cu sucitul antenei si AU ?Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De ce sa sucesti antena ? Ca sa faca receptorul AU ? Sau chiar despre ce discutam ? Eu deja sint masca...nu mai inteleg ce legatura are una cu alta....Quote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:comp:
Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Problema lui @Gey era dupa cum a zis si @Sorin8m ca softul lui nu face corect au la polsat.Deci cand punea manual o cheie buna dupa ce o salva softul incerca sa faca AU si punea o cheie gresita in locul celei bune puse de @Gey.Mutand antena pe alt satelit softul nu mai facea au deci ramane cheia buna pusa manual.Dupa aia pune antena pe hotbird si merge polsat.Parca mai simplu ar fi sa puna ultimul soft.Salut
te aprob, sa-si puna ultimul sw. si cu asta gata cu manualu la p****t:lol:Quote:
Originally Posted by stefyb67 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De asta nu inteleg de ce trebuie sa bage manual, plus de asta sint si liste de key care se pot incarca USB sau RS232 ! De ce trebuie sa bagi manual, mai ales ca si softul face AU ! M-ai zapacit de tot...:tv:Quote:
Originally Posted by dishsat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nici eu nu inteleg care e smecheria cu key, cand face AU.
Dar sper ca ati rezolvat problema.
Softul de echo 791 permite cumva un reglaj al tensiunii pe motor h-h?
Am un opticum 2800 + Triax TD110 Fe care la limite extreme incremeneste. Nu mai poate invarti antena. Trebuie ajutat ... cu mana. Se poate rezolva din soft cumva? sau deja trebuie sa ma gandesc la un alt motor mai puternic ca de reclame mincinoase m-am saturat. Zice ca se poate folosi cu antena pana la 1.4m dar nu merge nici macar la 1.1m.
Cei de la Elstar spun ca nu se foloseste la limite extreme ca nu garanteaza functionarea. E adevarat? ... vand gogosi.
Cu banii dati (pierduti pe motorul asta) si cu altii dati pe un stab de ex. buna afacere am facut.
Am mai intrebat si va mai intreb: am nimerit eu un motor prost (semidefect) sau atata poate acest motor mult laudat? Poate fi si receptorul de vina (soft 3.23)?
Quote:
Originally Posted by prodata [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
antena ta este aluminiu?
merge pana la 120cm sigur
dar trebuie sa fie din aluminiu
cumpara mai bine un actuator daca tot folosesti limite exptreme
nici un H-h nu o sa functioneze foarte mult timp daca tu il utilizezi pe la extreme
@horatyu
Am scris mai sus ca este din otel (Fe) si are 105x110cm dimensiuni (Triax TD110).
Nu este vorba sa o folosesesc intens la limite extreme. Eu zic ca e rezonabil de ex. 62E - 30W.
Sunt persoane care confirma ca un Strong Dm-2100 functioneaza bine mersi cu Triax 110 din otel nu aluminiu chiar la limite extreme.
La mine nu vrea din start. Motorul Opticum 2800 este nou nout. La fel si antena.
Nici nu am apucat sa-l instalez bine si daca ajung la 62E incremeneste.
Functioneaza bine intre 42E - 15W.
Care e concluzia? sa schimb h-hul DM2800 cu Strong DM2100? avand in vedere ca au cam acelasi pret?
Ma incapatinez sa intreb iar a nu stiu cata oara cine are DM-2800 cu Triax 110 otel iar ca receptor eco 791 (sau poate altul) sa-si spuna parerea.
Poate fi si receptorul de vina?
Intrebari, numai intrebari ...
salutare, deviez si eu un pic de la ultimile replay-uri si va rog sa imi spune-ti si mie de ce unele ch de pe HotB imi merg si altele nu... ex: JSC +1 nu JSC+2 da,C+ cand mere, cand nu mere, SW mi-a mers intr-un timp acum nu mai mere am ultimile Kys mentionez ca am SW: 2.22 magic V3.23 versiunea aceea cu a 3-a thema sau cum sa ii spun... si B1.30...
help me pls... eu am ant. cu 2 lnb-uri pe IS 1002 / th 1W si HB 13e.
10q for help... :)
p.s. mie de ceva timp nu imi mai merge pagina de up de pe site nu o gaseste!
uploadul nu mai merge
iar faza cu acele canale tine de actualizarea keylor
daca ai key active merge
daca nu...nu
SV nu mai merge pt ca au schimbat ceva la sistemul de AU=automatic update a keylor
Chiar voiam sa zic si eu de Opticum 2800 ( luat acum 2 luni ) si care merge cu cocoloashe din prima zi si pana azi . Am sperat ca ii trece . Il folosesc destul de rar intre 1w si 16e ( in medie o actionare dus-intors pe zi ).
salut! am vazut ca pe np-ulc a aparut: rom_boot.bin - versiunea 2.42, 65 kb. nu pot sa il bag in echo prin cablu. probabil trebuie transformat cu un tool la dimensiunea de 59 kb.cine imi spune si mie cum sa fac?
Am vazut softcam de la Gyula ce deschide DCW...la ce canale se refera mai exact?
pai deschide si tu softcamul si vezi exact ce e inaunru la DCW ( cu notepad)Quote:
Originally Posted by joliyy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
noi de unde sa stim la ce softcam.key te referi
a aparut un Fix AC3
un boot
pe crosat