Ieri am lăsat-o pe nevastă-mea să conducă pe un drum de țară unde nu era nimeni.
- ”Ce-ai zice dacă aș face ceva ce nu am mai făcut niciodată in mașină?” m-a intrebat zambind.
- ”Bine” zic ”hai, dă-i a treia…”
Un polițist ajunge la locul unui accident unde o mașină a ieșit de pe autostradă, a omorat mai multe animale și a dăramat un hambar. Il ia deoparte pe Georgică, care abia se mai ținea pe picioare și se sprijinea de nevastă-sa și il intreabă:
- Fii sincer, cat ai băut?
- Am băut zece beri și patru sticle de vin. Sunt beat, ce mai… zice Georgică.
- Știu că ești beat! zice polițistul nervos, dar ăsta nu e un motiv ca să o lași pe nevastă-ta să conducă!
Un popă merge cu taxiul. Mergand șoferul dă peste o groapă in asfalt și, enervat, strigă:
- Să-mi bag p*la!
Părintele tace. Mai merg o bucată de timp, povestea se repetă, șoferul iar :
- Să-mi bag p*la!
Părintele stă și rabdă. La a treia ieșire a șoferului, părintele nu mai rabdă și-i spune:
- “Fiule, de ce injuri așa urat, mai bine in loc de injurături ai spune, “Slavă Domnului!”.
Taximetristul se inroșește, se calmează și merge mai departe, dar hop și lovește cu roata intr-o gură de canalizare neastupată, de sare roata de la mașină. Soferul:
- Aaa, s… slavă Domnului!…
Şi, minune… roata vine inapoi și se instalează la locul ei. In acel moment, popa făcand ochii cat cepele:
- Să-mi bag p*la!