-
pai eu cred ca problema este mai degraba la chipsetul folosit de hostul Wi-Fi kbd+mouse !
sa fie unul din cele folosite pentru Wi-Fi network ! ( RT ) dar o sa aflu detalii ...
Cat despre conexiunea directa intr-un hub USB deocamdata ...mouse dar kbd NU !
-
hub usb
Apropos de hub usb ... am pus un hub ( cu versiunea 1.1.40) la care am conectat un hard disk si un adaptor de retea wireless. Din pacate nu merge adaptorul cand e si hardiskul conectat ... imi da connection failed ... dar vede relele wifi.
-
@mihaip mai pistoneaza "sheful" ala mare sa faca si modificari la font si pozitie subtitrari media player ca zau asa se vede tare urat si poate poate are timp si facilitatea de a trece din spark in enigma si invers din telecomanda , ar fi o chestie super tare .
-
Un prim pas a fost facut ...in Spark se poate face upgrade Enigma2 ! este plugin !
-
am tastatura + mouse [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si merge ok pe USB
cu dimensiunea caracterelor mai trebui e facut ceva
s tastatura merge numa sagetile + enter parca...nu poti scrie efectiv ceva decat selectant litera cu litera dinn tastatura virtuala.
super spark
-
Este necesara o precizare : portul USB suporta un curent maxim de 500 mA.
Deci, hub + keyboard + mouse -> sa nu depasesca 500 mA.
Am testat si nu au fost probleme cu :
HUB A4Tech , model HUB-54 (4 porturi)
Keyboard A4Tech , model KBS720 USB
Mouse Media-Tech , model MT1075KU
Suplimentar, daca se doreste conectarea unui HDD prin intermediul HUB-ului, este neaparat necesar ca HDD-ul sa fie un model cu alimentare externa.
-
@delta2k2 sa inteleg ca in configuratia data de tine ti-a mers ok tastatura ?
-
Categoric nu. Si la mine s-a comportat exact ca in cazul tău.
Nu au fost probleme din punct de vedere al conectivităţii/consumului.
-
Tastatura si mouse-ul merg si in e2. Daca puteti faceti ceva teste.
-
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - poti continua dezvoltarea softului legat de editarea canalelor in Spark. Prin metoda prezenta de mine mai sus in imagini se poate relua testul programului facut de tine.
P.S : Se da 'factory default' la Amiko Alien...apoi se intra la Spark...si puteti face download la ultima versiune disponibila online in care si-a facut aparitia browser-ul de internet. Apoi scanati toti sateliti! Functioneaza 100 %. Dupa boot...scanati si nu se mai blocheaza! Succes!
:clap:
-
super
nu imi vine sa cred browser pe alien super multumim sunteti cei mai tari bravooo sper sa ne surprindeti in continuare cu noutati bravo
-
Interesanta chestia in vizionare cand activezi prin apasa F1, apare un fel de info Drepta sus cu informatii despre vreme, fisiere ora
super
-
@mihaip...user si pass ? Nu ma pot loga...am facut update cu ce e mai sus!
-
@mihaip : E in regula asa pentru emu ? Pentru linie se trece pe verde oscam.sh4 si camconfig, da? Multumiri anticipare de raspunsuri.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
spark
Ami spune si mie civa va rog daca trec la ultima vers de soft ami pierd setarile de sharin? mentionez ca am 1.1.35 cu oscam mai vechi si daca mai merge ceva in plus pe emu cu mcas.multumiri anticipate:)