CUm pot sa bag mai mult de 4 linii Gbox in Echo?
Printable View
CUm pot sa bag mai mult de 4 linii Gbox in Echo?
cred ca s-a mai spus aici pe la inceput [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se editeaza fisierul text si se salveaza, iar apoi se poate urca pe receptor cu loaderul folosit pentru acest lucru
eu cred ca trebuie sa citesti putin mai atent aceasta sectiune pe la inceput
Cu share uptool 4.7 se incarca automat 8 linii de g-box maxim . Tot cu el se poate incarca 16 linii client de newcamd , Iar din tlcomanda 16 linii client de cccam . In privinta g-boxului echo poate fi si server si client (Testat) . In privinta stabilitatii pe g-box se misca putin mai lent , asta este tot ce poate face la banii astia , adica destul de mult pt un receptor cu buget asa de mic .Cum spune si Horatiu , treci pe cccam ; aici este mult mai stabil pentru ca nu mai verifica integritatea pachetelor de date, nu mai retrimite pachetele busite catre expeditor si asteptarea urmatorului pachet . Cccam le utilizeaza asa cum le primeste , deci este mai rapid in afisarea fluxului decriptat .
e o veste buna ce spui tu ca pe gbox este si server nu numai client
eu nu am mai facut teste demult pentru ca nu mai am aparatul
Da intradevar pot sa ma consider unul dintre norocosii care face experimente in share cu diverse receptoare de aproximativ 8 ani ,de pe vremea celebrelor strong 4155 . Am avut norocul de a lucra intr-o firma de tlcomunicatii care se ocupa cu instalarea de statii comunitare pentru diverse institutii publice si blocuri cu 8 etaje . Asa cu multa aparatura in jurul meu mi-am pus intrebarea : de ce sa platim 7 abonamente ? nu se poate lega aceste receptoare mai multe pe o cartela? Si asa a inceput "ere sharing-ului " pentru mine .Primele teste au inceput pe marca strong , pe urma am descoperit celebrele illusion m3 si m5 , urmate in deaproape de echolite 790 si 661 . G-box a fost apogeul in materie cind pe 1 card au fost legate nu mai putin de 21 de receptoare . Asa am ajuns azi la combinatii de dream500 si diverse marci . apropo , daca aveti o linie de newcamd , aceasta se poate da mai departe fara nici o problema la inca 4x16 clienti . :) .
A scris mai sus @wilee de sharing la mai multe receptorare.
am primit o unelta cu nume "Dream link router". O sa fac de luni cum am timp teste sa fac sa ma conectez la cccam de la orice receptor care are mufa RS232.
Wilee,
De unde pot sa descarc share uptool 4.7?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
este undeva in arhiva unui soft , parca in 3.61 sau 3.62
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by battila [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Se poate face card sharing de pe dream500 , prin serial + spliterRS232 8+1, pe 3 rec. Echo 790 ? Multumesc !!!!Quote:
Originally Posted by wilee [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da merge dm+splitter8+1 echo , dar mai stabil,ieftin si practic ar fi dm500+switch5,8,16, 32 echo si linie cccam :) (te mai intinzi putin in gradina si la piscina )
nu stiu de ce spui tu ca merge
este vorba de 790...unde bagi tu linia de cccam in echosmart(echolite) ?
nu mai dezinforma ca ajung oamenii la :comp:
Da , ai dreptate 50% - iar gresala mea ca vorbeam de echo la modul general fara sa mai specific ca este vorba defapt de echo 792. Sau nu am postat eu la sectiunea corecta de 792 ? Oricum Scuze !
@wilee
Deci , merge DM500(card A**a)+splitter8+1 + echo790(3buc)? Si daca merge ma poti ajuta cu configurarea lui DM500?
Multumesc!!
@liviule vei primi un raspuns lent ptr ca nu sunt multi care au configuratia ta
asa ca nu ai incotro decat sa testezi singur din pacate, dar tu vrei sa conectezi dm500 prin232 (zcze de rigoare @zmeura se pare ca aveai dreptate dm500 lucreaza prin 232 cu pini 2-3 3-2 5-5 iar ptr asta ai nevoie de pin-pin asa ca asta pica din prima.) ceea ce nu se poate era o discutie de script dar teoretic nu e posibil.
@liviu e greseala mea ca am lasat aici postul tau
aici e sectiunea 792 , nu 790
incearca sa postezi unde trebuie
am impresia ca ai postat in doua locuri
aici trebuia sa sterg si nu mai aparereau discutii
Nu merge pe 790 cum vrei tu
el zicea probabil de 792 cu mufa ethernet in spate daca nu ma insel
Salut ma poate ajuta cineva cu echo hd 7109 nu pot sal configurez in sharing ma chinui de o luna si nui dau de capatQuote:
Originally Posted by sava [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din pacate putini sut care au testat acet tip de receptor dar cred ca e la fel ca la un 792. deci nu e hiae asa greu poate merge si cccam
Quote:
Originally Posted by dinu_toto [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ce fel de sharing vrei sa faci?
acest receptor nu are mufa ethernet din cate stiu
deci nu ai ce sharing sa faci
sau poate acel sharing cu mpcs_gbox + transer to net 1.31 rulat pe calculator si prin cablu rs232 null modem sa faci sharing , dar trebuie sa ai servere de gbox ok pentru a deschide ceva
poti eventual sa faci sharing local pt un card pe care il ai in alt receptor echosmart si vrei sa vezi la mai multe receptoare echosmart cu acelasi card :
cablu de semnal independent de la antena , apoi rs232 null modem intre receptorul master si primul slave si apoi rs232 pin la pin intre slave-uri
menu+9231 si menu+9236 si menu+7777
cine poate sa ma ajute si pe mine cu inceputu' chiar sunt un incepator si cred ca o sa-mi prind urechile...am un echo792 si habar nu am cum sa folosesc "LOADER for gbox"
Quote:
Originally Posted by lucrad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]