1-1 la pauza, ii batem cu 2-1:) al doilea gol il dam in minutul 86 ca sa creasca suspansul:tv:
Printable View
1-1 la pauza, ii batem cu 2-1:) al doilea gol il dam in minutul 86 ca sa creasca suspansul:tv:
Olanda - Romania 1-1 la final si Italia - Franta 0-0 sa fim fericiti!
HAI ROMANIA!
:ro::ro::band::ro::ro:
Ne calificam.
Am facut un curs....rapid de ghicit in halba cu bere.....si ce am vazut a fost UIMITOR.....4-1 Romania-Olanda:band::clap:
Ramane sa :tv: si sa :cheers::drinks::drunk:
Asa sa fie,Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
HAi ROMANIAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Mersi.........frumos meci dar inca nici un gol..........
URMEAZA 2 GOLURI pt NOI.........abia astept golurile:clap::band::wellcome:goluri
0:0 pana in minutul 90 si in ultimele secunde Romania bate GOOOOL!!!
Gol pentru Olanda :(
Si 2-0 pentru Italia. Asta e, ne pregatim pentru mondiale:drinks:
2-0 si pentru Olanda....:(:agresiv:Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Jale mare ,2:0 :comp:
E asta E
VENI VIDI VALEA!!!!
Ne revedem peste 2 ani
Ce naiba e doar un JOC!!!
Hai noi sa fim sanatosi, bravo lor ca au ajuns pana aici, ne intoarcem la satelitii nostri:):drinks:
da ma intreb de ce nu am gresit?!!Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eeeee aici se potriveste NAI CU CINE MOOO........NISTE TARANI,TARE E ECHIPA ASTA A ROMANIEI asa e de cand o stiu si gand ma gandesc ca olanda a jucat cu echipa a doua(doamne ce ne umileau)
Cel putin n-am pierdut ca macaronarii si sa multumim baietilor pentru joc
:thx:
Da bade ......dar am jucat cu o echipa e oraseni......
''Mai bine -n satul tau fruntash....decat codas la oras''!!!
eu nu prea ma dau in vant dupa "folbal"..... dar daca pana si mie mi s-a parut ca echipa nationala a jucat patetic....atunci un microbist ce mai zice?.... nu vreau sa aud commenturi de genu " am jucat bine...asta e"....asta aud de....freo 12 ani?.... sa fim seriosi...atata timp cat campionatul intern este de 2 lei.... eu zic sa stam acasa...sa nu mai mergem la campionate...sa ne facem de ras...
ps .... ultimele faze au fost de toata jena..... nu pot sa cred ca cineva ii plateste pentru asta....
Quote:
Originally Posted by va***c [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cea mai tare fraza e AM CAPATAT EXPERIENTA,doamne ce linge tvr in cur nationala:clap::clap::clap::clap:
Slab joc.Am scos 2 puncte pentru ca am stat cu partea dorsala in poarta in primele doua meciuri,la mijloc tot cu jucatori defensivi si atacul la plesneala.Am ramas fara doi jucatori importanti in defensiva (Radoi tot defensiv juca si la mijloc),iar atacul tot nul,asa ca "nu am avut cu cine".La pauza era destul de clar ca nu putem sa-i batem.
Lasa ca au scos cu 2 puncte peste cat credeam ca vor scoate.:)