-
Re: New AzBox HD
Ma ganddesc si eu din ce in ce mai tare sa cumpar un AZBox .
@valerica spune-mi te rog tu ai premium sau elite ?
Eu as vrea un premium sa nu stau cu "matzele" pe afara pentru hdd .
Credeti ca e mai bun decat un DM800?
Sau un Kathy ?
Deocamdata nu am TVHD ...dar ma gandeam sa investesc in unul la sfarsitul anului si pana atunci sa iau receiverul si sa il folosesc si ca mediaplayer pe televizorul vechi .
Mai am un DM7020 dupa care rulez filmele inregistrate de pe satelit si ma gandesc sa iau azbox-ul in sufragerie si sa pun dm7020-ul in dormitor la copii.
--sper ca tunerul sa nu aiba probleme si sa fie doar un defect al celui achizitionat de @M-MAN (sorry).
Dati-mi si mie un sfat : )
#N#
-
Re: AzBox HD
AZ_Box_EMU_CCcam__Installer_1.rar
Home / HD Receivers / Azbox Hd
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
@Nanok
Problema cu tunerul s-a dovedit ca fiind pana la urma in software. Erau freeze-uri pe TP=urile de pe hellas cu sr 30000. Ghinionul a fost sa incerc prima data acolo :). cu ultima imagine, problema e rezolvata.
Inainte sa achizitionez am avut aceasi dilema, care?
Dar dupa ceva timp de citit, am ajus la 2 optiuni ABCom IpBix si azbox. In final am decis la Azbox datorita hardware-ului care e departe mai bun (procesor mai bun, support 1080p, suport pt 2 tunere)
Cu softul stau ei mai prost, si avem deocamdata mai mult de suferit, dar se pare ca se misca treaba, si sunt tot mai multi care lucreaza la asta, si surprizele placute sunt tot mai dese.
Apro-pos de asta tocmai am citit undeva ca e o varianta cccam in teste, si la mijlocul lui Aprilie va iesi? ramane de vazut.
LA partea de media player e chiar super, se misca bine, citeste cam tot. Problema e la subtitirari putin (fonturile au 5 marimi prestabilite, si cea mare, parca nu e chiar asa de mare, inca nu am gasit unde sa pot schimba aceste valori prestabilite). Tot la subtitrari pt mediaplayer, pt a sincroiniza, trebuie umblat putin in meniuri, nu e nimic cu tasta rapida. Oricum sunt aspecte minore, poate se vor customiza odata.
Eu pot spune ca sunt multumit de el.
-
Multam de raspuns , inca o intrebare te rog :
Pentru ce varianta ai optat Elite sau Premium ?
Cred ca am sa imi comand si eu .
Ma intreb daca merita sa iau cu hdd si WLAN sau fara . POate ca e mai bine sa mai pun acum +120€ edcat sa-mi para rau .
#N#
-
Diferenta dintre Premium si Elite e de 90 euro , merita zic eu . Mai sunt ceva prob. cum ar fi lipsa unui editor de setari si newcs care nu merge cu orice sistem/cartela . Diferenta fata de alte recept. pe partea de functionare e lipsa blocarilor ; am facut niste experimente : am scos reteaua cand facea update de soft de pe net si apoi am intrerupt si alimentarea in momentul cel mai critic , cand schimba librariile si surpriza : n-am reusit sa-l omor :D
-
@Nanok:
Eu am optat pt un Elite, si nu neaparat din considerente financiare, si mai mult fizice. Stiu ca pare ciudat, dar vroiam neaprat sa nu depaseasca 300 mm in latime. Am anumite limitari prinvind amplasamentul. Dar oricum, ma multumeste si elite, cu HDD extern (poate din considerente termice, ar fi chiar mai bine).
Eu zic ca merita un Pemium. Dar diferenta e undeva la aprox 100 euro.
@Valerica:
Ai avut tupeu sa faci testele alea.... :) Sau te-ai bazat pe garantie? :) sau pe rescrierea boot loaderului? Parca nu e clar daca are jitter sau nu?
-
Are niste pini pentru RS232 langa conectorul de alimentare HDD , il rezolvam pe acolo :) , iar cand face download de pe net se opreste 10 sec , rebooteaza si intra tot in meniul settings .
-
AZBOX HD is ok 0.9.1621
Release NotesFixed
- Greek EPGFixed
- Scrambled subtitlesFixed
- German translation added
-
se vede GIGI?
merge cardul zaharos in el?
si cum se comporta cu hdd instalat (caldura, zgomot...)?
v
-
firmware 0.9.1759 pus pe upload
-
Cum montam un HDD pe un AzBox Elite HD?
In imagine este o placa de baza Elite HD. Sageata albastra indica modulu de memorie de 256MB FDM (Flash Device Module) care este conectat prin conector IDE normal.
In locul FDM ca si la placile de baza de la PC se poate lega HDD printr-un cablu IDE. Pe master se monteaza FDM iar pe slave se pune HDD-ul, daca se monteaza un HDD de notebook atunci se poate monta in cutie.
Si deja se vede in meniu HDD-ul..
-
Ramane de rezolvat problema amplasarii in interior a HDD (nu prea e loc).
Se mai poate incerca o varianta : montare sursa intr-o carcasa externa si amplasare HDD in locul ei . Va pot da detalii despre conectarea PB la sursa externa , asa cum este la mine in Premium . In plus puteti pune HDD SATA - cred ca si pe Elite exista conector pentru un astfel de HDD .
-
AZbox HD Toolbox v. 1.0! e urcat pe upload..
-
FW0.9.1868
Home / HD Receivers / Azbox Hd
-
[QUOTE=istvan;78088]Cum montam un HDD pe un AzBox Elite HD?
Da si tu un link sa vedem poate mai aflam amanunte cum se pune un hdd in elite
-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] gasesti mai mult informatii, dar este in rusa
-
exista translate.google.com pentru rusa ......... thai, chineza etc.
-
de unde e firma asta azbox stie cineva
sunt cehi olandezi rusi portughezi, lucreaza cu chinezarii sau au piese de calitate_?
a incercat cineva sa comande un receiver de aici sau daca nu de unde ati luat AZBOX HD ELITE ma interesa si pe mine....
Site urile lor sunt o varza nu dau nici o indicatie despre cine sunt si unde pot fi gasiti ......... iar site ul principal nu merge ...........
-
Am gasit ca opensat is portughezi
-
si am mai gasit preturi f bune insa comenzile nu merg sa fie procesate aici poate si din lipsa stocului - acesta revine in 1 week... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] from 299,68 EUR
AZ BOX HD Elite from 242,18 EUR