Si eu am avut cateva diversiuni pe banggood dar au facut rapid refund fara sa ceara produsul inapoi.
Printable View
Si eu am avut cateva diversiuni pe banggood dar au facut rapid refund fara sa ceara produsul inapoi.
Sunt din 2011 pe aliexpress, am cateva sute de comenzi si cel putin 10 refund.
Astia cu mediile SSD si SD sunt hoti la drumul mare.
Am comandat in cunostinta de cauza, eram curios pana unde ajung cu minciuna.
Sunt sute de firme facute peste noapte care vand memorii false pe Aliexpress!
Stai linistit, ca si Emagul e plin de memorii false. Am dat chiar luna asta un retur.
Au intrat si banii !!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vezi... Și tu ziceai că chinezii nu sunt oameni serioși. :clap: :santasanie:Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut!
Nu am rezistat tentatiei si am comanda chiar daca suportul pentru MediateK routers este la inceput ,echiparea placii este surprizatoare .
Si aici o descriere amanuntita la ce poti face cu ea:
Am cumparat kitul complect fara alimentator.
Ideal ar fi sa mearga pfsense pe el!
Dureaza 1 luna sa ajunga.
In plan am SO openwrt cu tvheadend si dvb tuner usb . Un ssd m2 si un mic server ftp sa nu ma mai plimb cu stick usb si diferite documentatii dupa mine , iar cireasa de pe tort Home Assistan integrat in Luci(asta mai complicat).
Diferenta fata de routerele comerciale este ca are antene separate pentru 2,4 ghz(4 bucati) si 4 antene separate 5 ghz (4 bucati) si pot gestiona mai usor o acoperire atat in casa cat si in curte fara sa folosesc AP-uri.
Eu am un minipc cu pfsense, bazat pe FreeBsd:
Am compilat si Oscam pe el, TVH Plex si altele sunt pe un NUC, tot minipc, iar salvarile pe Synology cu 4 HDD
RON 60.46 16%OFF | English Version DIY kits Mega328 Transistor Tester LCR Capacitance ESR meter PWM DIY TFT LCD Generator
Proiect nemțesc, mai am unul construit de la zero, afișaj LCD 1602.
Comanda dată în 30.01.2023, livrata azi de Cargus.
Tester pentru acumulatori, am câțiva acumulatori tip 18650 recuperați și aveam nevoie să știu în ce stare sunt.
In foto rezultatul după terminarea testului.
Salut, Dupa informatiile afisate de Aliexpres :"Out for delivery Received by local delivery company" pachetul a ajuns in RO.Ce firma de curierat distribuie pachetele in Romania sau ajung la Posta Ro???
Kitul vine fara antene (~20$), cica dupa 2 saptamani ma anunta ca nu sunt pe stoc si ca pot trimite fara ele.Am fost de acord si acuma intrebarea este cum recuperez diferenta de bani , de fapt care este procedura?
Merci!!!
In general sunt livrate cu poșta română, dar în ultima perioadă au mai venit prin curier (Cargus). Codul de tracking pentru curier începe de obicei cu YAEX.
Chinezul a fost de acord sa restituie diferența de bani? Recent am avut o comandă care nu au expediat-o; după expirarea termenului limită m-au anunțat că voi primi banii înapoi în termen de 3 - 20 zile lucrătoare. I-au virat pe card după două zile.
Salut!
Am comandat antenele separa de la alt vanzator -10 buc si cablul aferent care au si ajuns prin Cargus , rapid 16 zile.
Kitul inca se lasa astepta fiind in custodia posta.hu.Am folosit numarul de traking al postei hu de pe contul aliexpres si surpirza , astazi au livrat si nu m-au gasit.
Nu am primit sms , telefon sau email. Sa inteleg ca se ocupa posta romana de distributie si postasul este si distribuitorul pachetului? Care este urmatoru pas din partea mea??
Merci anticipat!!
Abia a plecat spre tine pachetul de la ei, asa apare mai nou cand vin coletele prin vecinii de la west.
Actualizat pe Aliexpress.Quote:
Originally Posted by f11 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci doar sa am rabdare?!?
PS L-am gasit (pachetul) pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] dupa AWB maghiar
Am fost , probabil , cautat de postas
:)
Mini statie de lipit - clonă HAKKO T12. Se poate achiziționa in diferite variante: asamblată având carcasă și sursa de alimentare sau componentele separat. Inițial am comandat letconul, controlerul și un vârf de 1,2 mm , după care am mai comandat un vârf de 0,8 mm, unul de 2, unul de 3 și unul tip "cuțitaș". Am ales cel mai ieftin controler - afișaj Led, sunt și alte variante mai scumpe cu oled.
Vârfurile se pot schimba ușor, alimentarea se face in curent continuu 12-24 volti, personal am folosit un încărcător de laptop de 19 volti, 4 amperi.
La nivel de amator sunt foarte mulțumit de statie; am omis sa spun, letconul conține în mâner senzor de mișcare. Din meniul controlerului se poate seta timpul de inactivitate, pentru început temperatura scade la 200 de grade după care se oprește complet. Personal am ales 10 minute pentru așteptare și 30 minute pentru oprire completă.
Întrerupător wireless.
Compatibil cu Tuya Smart, exista și modele cu monitorizare a consumului prin aplicație.
---------- Post added at 09:24 ---------- Previous post was at 09:07 ----------
Folie cu infraroșu pentru încălzire.
Au că destinație principala încălzirea prin pardoseală, scopul meu este încălzirea provizorie a unei camere in curs de renovare. Chinezul spune că la metru pătrat consumul este 200w, dimensiunea comandata este de 100 x 50 cm, posibil sa mai comand inca două.
Pentru tot setul de mai sus am plătit aproximativ 65 Ron.
Nu cred ca este esp8266 sau 32 sunt chiar curios este montat un CBS3 ?
Nu am fost curios până acum să-l desfac, poate răspunsul îl găsești în foto de mai sus.