Re: Cccam - Intrebari si raspunsuri
Quote:
In spatele liniei C de la el pui asa:
{ 0:0:3, CAID:PROVID:2 }
Salut, poti te rog sa dai un exemplu cum ar fi pt Sky Italia CAID 0x919 ? Ca eu am facut asa:
{ 0:0:3 0919:0000:2 } si tot degeaba, tot de la el deschide
Am incercat si cu x intre 0 si 919, adica 0x919:0x000:2 cum arata la ecm info si tot de la el ...
merci!!
{ 0:0:X, 919:0 } ( virgula e importanta )
X = distanta in care vrei sa primesti carduri de la el
Quote:
Se poate filtra numai un anume program in linia C? De exemplu am 2 carduri de la acelasi provider de la 2 peeri diferiti. Unul are card full dar ping prost, celalalt nu e full dar ping mai bun. Pot sa iau de la cel cu ping prost numai programele extra, iar pe cele de baza sa fortez sa le ia numai de la cel cu ping mai bun?
Da.Se poate.De aia iubesc eu atat de mult acest emu.Stie sa faca ce nu
stiu altele.
Si acum raspunsul:
{ 0:0:X, CAID:PROVID:PID } ( primesti carduri in distanta X de la el mai putin acel program pe care il pui in locul exemplului )
Daca filtrez mai multe programe? Le insirui separate de virgula? Ca am incercat si nu mi-a mers.
Ex. daca nu vreau sa primesc antena 1, 2 si 3 de la dolce pun asa:
{ 0:0:2, 092f:000000:03E9, 092f:000000:03EA, 092f:000000:03EB }?
Din ce scrie in exemplele de cccam pe linia F: poti pune caid:id:sid dar pe linia C: n-am gasit asa ceva, doar caid:id(:uphops).
Regula 12.
Am inceput si eu usurel usurel cu CCcam.prio .
Am gasit un fisier prio pe forumul eurocardsharing care vad ca face zappingul mai rapid, insa tot am o problema cu providerul Telenor de pe 1w, se deschid foarte greu canalele (10+ secunde) pachetului CANAL+ , ce as putea face pt un zapping mai rapid ?
Multumesc
Salutari tuturor!
Nu stiu daca s-a mai intrebat acest lucru, dar avand in vedere ca dupa Search nu am gasit nimic, revin:
Se poate da dintr-un receiver cu CCCam o linie unui receiver cu NewCamd? Daca da, cum se scrie linia respectiva? e vorba de o linie N? Precizez din nou ca vreau sa dau la un receiver (tot al meu) care are Newcamd 5.25...
Va multumesc.
nu se poate, din pacate, si eu vroiam sa dau din DM in ECHOSMART.
invers da
Daca pun la sfarsitul liniei F adresa serverului linia mea o sa functioneze doar la adresa respectiva ?
ex F: user pass 3 0 0 { 0:0:2 } sateliti.dyndns.com
salut , da , numai hostul ( sateliti.... ) va ''lua '' de la tine .
si linia F trebuie sa fie de forma:
F: user pass 3 0 0 { 0:0:2 } { } { } sateliti.dyndns.com
Nu uita de acolade cu spatiu intre ele, altfel nu merge.
Salut, va rog sa imi spuneti cum pot face sa nu dau unui anumit peer un anumit card... de exemplu am cardul 9b2f si nu vreau sa-l dau celui care are la mine linia F: caine bau
cum pot bloca un provider de la un user ca am incercat asa
{ 0:0:3, 100:06a:2 } si tot la el se duce ... este paketul de la canal+ digitaal
scrii linia asa { 0:0:3, 100:6a:0 }
cu respect
am incercat asa { 0:0:3, 100:6a:0 } stargate dar tot nu vrea ... problema la acel user este ca pt programele din paketul canaldigitaal de pe 19 grade imi ia cheile seca in loc de irdeo si nu deschide ... seca deschide doar pe 23 grade ... daca comentez linia lui imi deschide perfect de la alt user pe irdeo ... mai exista vreo posibilitate de a bloca acest paket de la el ?
multumesc de raspuns @stargate
Quote:
Salut, va rog sa imi spuneti cum pot face sa nu dau unui anumit peer un anumit card... de exemplu am cardul 9b2f si nu vreau sa-l dau celui care are la mine linia F: caine bau
Pot sa ti raspund in felul urmator tu poti filtra un provider si nu un card de exemplu 92f D****E
F: caine bau 2 0 0 { 0:0:2, 92f:000000 } {} {} dns cainebau
deci caine bau nu va lua de la tine 92f deci intreg providerul nu un card anume
Quote:
am incercat asa { 0:0:3, 100:6a:0 }
O varianta ar fi asa:
{ 0:0:3, 0100:006a }
Alta varianta ar fi sa pui in CCcam.prio linia:
P: 0622:000000 # C+ Nederland
Quote:
Pot sa ti raspund in felul urmator tu poti filtra un provider si nu un card de exemplu 92f D****E
F: caine bau 2 0 0 { 0:0:2, 92f:000000 } {} {} dns cainebau
deci caine bau nu va lua de la tine 92f deci intreg providerul nu un card anume
Varianta corecta e asa : F: caine bau 2 0 0 { 0:0:2, 092F:0:0 } {} {} dns
Quote:
Varianta corecta e asa : F: caine bau 2 0 0 { 0:0:2, 092F:0:0 } {} {} dns
nu stiu daca merge asa cum ai scris dar... cum am scris mai sus merge 100% scrie si in cccam cfg original da ca vrei oficial