De ce nu iți cumperi un receptor Mutant HD 51 4K ? Știe multistream, este combo, are tuner satelit Dvb-S2x.
Printable View
De ce nu iți cumperi un receptor Mutant HD 51 4K ? Știe multistream, este combo, are tuner satelit Dvb-S2x.
Si SF8008, si e si mai ieftin.
Am şi eu nevoie de un sfat pentru achizitia unui receptor de cablu 4k in care sa pot folosi cam ul de la digi. As vrea sa pot urmări formula 1 pe un videoproiector 4k şi se pare ca e singura obţiune în acest moment pentru digi 4k. Nu vreau sa fie ceva de top cu dotări şi preţ pe măsură pentru ca o sa fie folosit doar pt atât.
Am sunat la doua magazine online pentru întrebări, dar se pare ca oamenii de acolo nu ştiu ce vând, şi am cerut sa vorbesc cu cineva care se pricepe şi cunoaşte aparatura pe care o au.
Dar de ce nu conectezi videoproiectorul direct pe televizor la hdmi out, daca ai deja cam+smartcard iar televizorul este 4K? De regula receiverele ieftine nu au conectica necesara pentru un videoproiector suplimentar
direct pe televizor la hdmi out? exista asa ceva ?
Din cauza cablurilor. Mi ar trebui un cablu hdmi optic 4k de 15m şi costa cât un dreambox 920. Mie îmi trebuie un receptor doar pentru videoproiectorQuote:
Originally Posted by dingo31 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De curiozitate ce firma/model este proiectorul 4K ?
Ca si receptor ''ieftin'' ar fi cele din seria Mutantului , care insa din pacate nu sunt de vanzare la magazinele din RO
In plus ar trebui sa intrebi pe threadul dedicat Mutantului daca functioneaza cu CI+ de la rcs dvb-c
Receptoare ieftine sunt de regula cele cu android , dar sa cauti modele cu 2Gb de ram , fiindca din cauza s.o si a diferitelor aplicatii pe care o sa le instalezi 1Gb de ram cam.........
cam ce?... @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].....degeaba tu ai o obsesie cu chestia asta :)
si de ce sa nu functioneze cardu de la rcs...e fermecat :)
Laleao .....laleao , pana nu pui tu putin jar pe foc nu te lasi
Eu nu detin Mutant si de acea I-am recomandat sa intrebe intai
Nu cred ca o intrebare e capat de lume pt altii in afara de tine , tu......est tu :drinks:
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Benq w1700, am prins unul resigilat la 4000 lei şi l am şi luat. Se vede super bine, nu ma aşteptam la calitatea asta
având în vedere ca e un entry level. Culorile sunt incredibile.
Apropo de proiectoare, m-au dat pe spate cele laser.
E drept ca am vazut numai pe net!
Razvane , sincer acum ai dat 4000 lei pe proiector ( vad ca cel mai ieftin acum e 6499 lei ) si te zgarcesti la un receptor 4k combo....
Vad ca stii ca - CALITATEA COSTA - si in locul tau daca tot vrei calitate un DM 920 UHD cred ca face ''pereche'' buna cu proiectorul avut
E cam singurul bran/model ( din cate stiu eu , fiindca il detin ) care poate functiona cu doua cam-uri CI+ consecutiv
Adica sa nu stai sa scoti cam-ul operatorului pe care vrei sa il vizualizezi , daca esti abonat la doi operatori care folosesc cam-uri CI+
Eu de exemplu il folosesc cu cam-ul CI+ de la :
- orange/portocala pe satelit pt prg, tv 4K , fiindca sunt destule in prezent , dar iti trebuie o instalatie de receptie satelitara mobila
- rcs dvb-c pt DIGI 4K si ca si tine deocamdata la 5 lei/luna merita , parere personala care nu e obligatoie sa fie si in asentimentul altor userii
E altceva cu laser, în primul rand la contrast, dar şi preţul e pe măsură. Oricum eu am prins oferta la Benq şi l am luat cu gândul ca l returnez după ce nu o sa fiu satisfăcut de el. Surpriza a fost în momentul în care l am conectat la un amiko a5 si am pus un clip 4k 60fps de pe YouTube. Chiar şi proiectat pe perete am rămas cu gura căscată de naturaleţea culorilor şi de detalii şi un perete întreg plin de imagine, cam 120 inch. L am păstrat fără sa stau pe gânduri.
Merci de informaţii, gata mi am luat zgemma h7 4k. Funcţionează cu cam ul digi asa cum vine din fabrica.
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] lasa-mi si mie in pm un link de unde l-ai luat
Mersi
Pe Emag e versiunea H7C.
H7C sa fie...daca nici cu box 4k nu merge TV..il sparg si iau un Samsung
A ajuns conserva..merge ok pe programele 4k
Multumirile de rigoare unui user de pe forum pt ajutor :)
Păi înseamnă că nu e chiar conservă, este un receptor reuşit calitate-pret
La capitolul calitate/pret pana acum sunt multumit...
Pentru mine toate sunt conserve :)