kmkz.ro
3. Răzvan și Dani au reușit să fie mai penibili decat Mihai și Mircea. Rahații ăia mici vor să ajungă directori sau ceva, altfel nu-mi explic de unde atata exaltare in mințit. Dacă Gadea s-a rezumat la un neașteptat de decent (pentru el) ”cateva mii de oameni” și radio Zu a anunțat fericit (și la fel de mincinos) că s-au strans ”3500”, jumătatea la fel de proastă din cuplul Răzvan și Dani, Răzvan mai precis, a zis fix așa: ”Oau, n-am văzut atata lume in viața mea!” SĂ MORI TU, RĂZVANE?! N-ai fost in viața ta la un meci? La un concert? Intr-un parc? La metrou la Unirii pe la ora 18? La o orgie mai serioasă cu profesorul Voiculescu? Nu ți-e rușine, porcule mic? Cu cată lejeritate poți să te compromiți, rahatule? Ești tanăr, fraiere, nu uita că o să mai ai nevoie de job și peste 20 de ani.
:)
Cel mai penibil moment a fost cand Dana Grecu s-a pus in genunchi pe scenă, și și-a ținut discursul așa. A fost o bătălie mare pentru cine să fie mai penibil dintre grețoși, dar cred că imaginea Danei Grecu in genunchi, sub privirile stupefiate ale colegilor de la celelalte televiziuni care chiar pană acolo nu se așteptau să se ajungă, a fost emblematică pentru mizeria petrecută. Mai lipsea să vină profesorul Voiculescu in fața ei, in picioare, să-i pună patrafirul in cap și să-i zică părintește: ”Acum treci și zi niște adevăruri acolo jos, fata mea!”. Și, atenție, am luat in calcul multe momente penibile, precum acela de la ora 17, cand, la indemnul sclavului-șef, Mircea Badea, un cor de cateva zeci de oameni au strigat: ”Voi-cu-les-cu, Voi-cu-les-cu!”.Concluzia e ingrijorătoare pentru Antene: nici măcar cateva mii de pensionari nu mai pot scoate in stradă, cu toate eforturile inumane și disperate ale celor cinci televiziuni. Hai, dați alea 60 de milioane, bandiți ordinari ce sunteți, dar intre timp emiteți cat vreți. Doamne ferește să vrea cineva să vă inchideți, vă prețuim cum pe vremuri prețuiam OTV-ul. Sunteți prea haioși ca să putem trăi fără voi. Vă mulțumim! Papagalilor.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]