Cu vers. nou merge super.
Printable View
Cu vers. nou merge super.
Care versiune noua?Ultima versiune de la karmacom,e un plugin pt.
spark...pvu.
Ai grija cu legaturile directe catre alte forumuri.Citeste regulile !
---------- Post added at 07:41 ---------- Previous post was at 07:40 ----------
2.2.19 galaxy sau 2.2.20 anis; le-am testat pe amandoua.
Mea culpa. Va merge?
Eu n-am cum sa testez.Am avut un 8250,dar l-am returnat.
Da merge , foarte bine! Singura problema care persista si in continuare: dupa ce comut de pe un canal PowerVu pe alt canal codat altfel, nu merge numai dupa un restart.Sper ca se va rezolva si aceasta problemaQuote:
Originally Posted by energyps2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Merg si canalele HD bine ?
Pachetul HD si SD a lui Discovery de pe 1grad vest merg super. Am antena fixa si altele nu mai pot verifica.
De unde se pot descarca noile sw care deschid fluent ?
Se pot introduce key manual ?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].Atentie insa la sw dekolte...Cam greu se poate reveni la sw. dedicat.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De saptamana viitoare,testez "la greu" .Am comandat un 8260+.Oradea e departe...
"Taman" luni ajunge.
Dupa ce iti vine 8260-ala sa ne spui daca iti menti afirmatia de sus. [emoji4]Quote:
Originally Posted by konstantine [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru cine are chef de teste : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Atentie ! nu este un software,este o portiune de software destinat exclusiv "coderilor"
Am reusit sa import lista de canale,inclusiv favorite de la amiko 8240 la 8260+ .
Am editat lista de 8240 cu chann. edit pt. 8260+
Imi mentin parerea: face atat cat poate ... minuni nu face oricum.
Vad ca are interfata web (asemeni receptoarelor cu linux).
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].Aplicatii android pt. streaming de pe receptor pe android(numai in reteaua locala).
Si un [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] cu interfata web(webgui,webserver)
@konstantine
Fisierul din link-ul dat de tine nu are extensia .abs, trebuie adaugata sau ce se face cu el?
Am facut o greseala pentru ca n-am specificat ce e.
Editat postul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
konstantine: daca ai activat webserverul, te loghezi pe el, inchizi browserul cu care te-ai logat si esti pe un canal necodat pe receiver, baga la network stream la VLC:
HTML Code:http://ipulreceiverului/01.ts
Spuneati pe pagina anterioara ca noile sw deschid fluent pe pw-vu.
Am incercat si eu unul dintre softuri, cel cu Anis in denumire, din pacate atat pe cablu cat si pe satelit am mesajul fals de "no signal".
Am incercat sa vad prin setari ceva insa nu am gasit nimic sa-mi dea drumul la semnal.
La voi a functionat acest sw?
Am revenit la un soft "clasic" si e OK.