In mod normal da, insa nu cunosc calitatea antenelor de la tehnic b.Asta ar trebui sa te interesezi
Printable View
In mod normal da, insa nu cunosc calitatea antenelor de la tehnic b.Asta ar trebui sa te interesezi
ar trebui sa intre si cu antena de 1.20 m ia priveste aici acest tabel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] monteaza si un lnb inverto ultra black premium ca sa ai o receptie mai buna pe toti transponderiii
La Baia Mare cred ca intra 1G...fara probleme..eu am de la TehnicB antena de 1.2 si este foarte buna...cand inca mai emitea 1G pe 19 il receptionam la Bucuresti!
Am si eu o intrebare: de pe o antena (0,8 m) cu LNB simblu (0,3 db) fixata pe Thor3 0,8W (mai precis pe FocusSat) se prinde semnal si de pe Intelsat 10-02 1,0W (mai precis DigiTV)? Credeti ca pot instala al doilea receiver (pentru Digi) pe aceeasi antena (fixata, descrisa mai sus) si acelasi LNB sau imi trebuie un LNB twin? Sau imi trebuie 2 LNB-uri (sau chiar antene)? Mersi.
Pai nu mai ai loc pentru al doilea lnc
Iti trebuie pentru 2 recuri ? atunci schimbi cu un Twin cu iesire dubla
Dar daca folosesti numai un rec prinzi la fel de bine semnalele cu un singur lnc intre 0,8°-1,0°w diferenta e foarte mica
ca sa scapi de griji:)
o oala de minim 0,9
lnb twin
si gata
daca vrei numa receptoru de la digi,nu poti prinde cei doi provideri,doar unu
pe receptorul de digi nu merge fokus :D
La est de Craiova nu cred ca vei prinde 23,5 cu offset de 1,5m
am antena de la max cu cele 3 lnb-uri pe 5e , 13 e si 16e. vreau sa stiu daca mai merge sa pun un lnb pe 1w. Am citit toate paginile.....doar ca multi imi spun ca nu merge, ca 16 e nu o sami mai merga deloc,13e o sa aiba semnal la limita...Multumesc mult...
Pe 0.9 nu am incercat aceasta configuratie, dar pe 1.2 merge bine cu unele probleme pe 1w atunci cand ploua intens....
@Marian** - pe antena de la max de 0,9 (folosind suportul lor) nu o sa-ti intre 1w. In schimb poti pune lnb pentru 9 est sau 19 est (mai putin Astra H) si o sa fie ok.
Am acasă antena de la max (0.9m) , dar cu suportul modificat.Quote:
Originally Posted by Marian**
Se prinde binişor de la 1W la 16E . Desigur , nu intră toţi transponderii , dar intră bine toate canalele romaneşti.
.
am cumparat azi o antena de Max cu 40 de lei. e mult? (3 lnb-uri inverto, din care doua subtiri, si switch-ul diseq, fara lovituri)
pot sa pun pe antena asta 13+19+23.5?
e mai buna decat una de dolce alba? (tot cam ~80-90 are si dolcele). cred ca asta o sa aflu dupa ce o montez :D
La 40 RON nu e deloc mult daca nu e avariata.
Din cate am vazut eu antena de Max este cu mult peste antenele de la Dolce indiferent daca sunt cele vechi sau mai noi, mai ales pentru un multifeed.
Spor la lucru :).
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
a folosit cineva acest multifocus.Da rezultate in sudul tari?
am pus la cineva antena pe 28e-19e-13e-1w merge perfect .bucuresti
multam, dar digi cum intra ?Quote:
Originally Posted by florin2222 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@florin2222 , ce fel de antenă ai folosit ? Ceva poze ?
.
@ cristiano gigel merge fara probleme @delta2k2 antena a fost cumparata de aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da merge, eu personal am incercat pe urmatori sateliti si merge bineQuote:
Originally Posted by cristianio [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1. Thor
2. Sirius
3. Hotbird
4. Astra