Greu cu timpul liber iar de lucrat la imagine nu prea se inghesuie lumea , asteptăm să-şi facă @zildan timp să mai facă cate ceva ... am inţeles de la el că are in lucru cateva lucruri privind stabilitatea imaginii .
Printable View
Greu cu timpul liber iar de lucrat la imagine nu prea se inghesuie lumea , asteptăm să-şi facă @zildan timp să mai facă cate ceva ... am inţeles de la el că are in lucru cateva lucruri privind stabilitatea imaginii .
Pentru mai multe localitati in Foreca, se editeaza fisierul city.cfg din /etc/enigma2/Foreca/.
In acelasi director este un City.cfg_europe, se poate redenumi sau luate din el localitatile care va intereseaza.
Eu am facut o filtrare cu orasele mai importante din EU/Germania.
Referitor la lista de canale IP TV...nu se poate face nimic...? Au ,,cazut,, toate...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru bootlogo poza trebuie sa fie 1280x720 .
rezolvat.
---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:02 ----------
am salvat din nou poza parca se vede mai bine este un pic mai mare are 248Kb 1280x720
I've finally worked out how to enable watching one encrypted channel whilst recording another.
We need to enable the CA device ca2.
Do this by running two cmds in telnet.
You can then record one encrypted channel whilst watching another on a different tuner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Code:
mknod /dev/dvb/adapter0/ca2 c 212 22
chmod 666 /dev/dvb/adapter0/ca2
Can this be added into the next image build, please?
007.4
I work now for other 2 new features.
Thanks for this.
am modificat putin logo parca arata mai fain.:)
stargate edit : am pus la download fisierul de bootlogo , dupa descarcare se dezarhiveaza si se pune in aparat in folderul /boot
am mai modificat ceva
In ultimele zile, in limita timpului disponibil, am studiat problema blocarii aparatului cu clepsidra ramasa pe ecran atunci cund sunt probleme cu decodarea.
In prima faza am implementat un mecanism de autoreboot cand se ajunge in aceasta situatie.
Aseara am reusit sa gasesc cauza problemelor.
In cursul zilei de azi urmeaza sa hotarasc daca apar imagini noi sau doar un update.
Pot sa anunt oficial ca e rezolvata problema spinner endless!
Cred ca dupa upgrade facut la player ar mai fi de adaugar si un script automat de check a oscamului cu cerere activa spre tuner adica la acell frezz indelugat sa restarteze doar oscam-ul.
PS: dupa upgrade la player a aparut tacanitu (pocnitura) la zaping
Itzi apare asta pentru ca dispar cardurile din share.'
Mai trebuie umblat la setari la oscam.
LE:
In e2 la A/V settings pune Audio Source SPDIF ca sa nu mai ai pocnituri la schimbare canal.
Si AC3 Downmix pe ON !
@ cipryDXfeed : am pus imaginea din postul #88 si este ok se vede frumos. Bravo. Mie imi place .
@zildan problema disparitiei e normal in cazul meu nu am o conexiune reala tocmai de aceea incer o solutie de reconectare in automat
O sa publicam imagini noi in urmatoarele zile.
Incepand de azi lucram la prima inagine STABILA RSP pentru SPARK 1 si 2.
Stati aproape.
Problem with watching the historyhd 12015h hd o.8w thor,and also for example with channels on Hellas Sat 39e transpoder 12606h(arena1,arena2,arena3 etc) where picture after 15-30 min begins to twitch...rec. amiko alien shd 8900
Known issue.
The problem with low frequencies on 16E, as Al Jazeera Balkans SD
12675 H 4248 3/4.:tv:
Next RSP e2 public image will have two improvements:
- AutoDetect when Enigma2 was frozen with spinner : now he automatically reboot
- Endless spinner on HD channel was solved : no matter variations and jumps in ECM time
And some small corrections.