Niciun update la orizont? Nici macar de sarbatori?
Printable View
Niciun update la orizont? Nici macar de sarbatori?
Se testeaza diverse, probabil o sa fie imagine noua de sarbatori. Mai multe detalii o sa dea zildan la timpul potrivit :)
Sugestie: plugin pentru imagine. E vorba despre LiveFootBall version 4.3. Scoruri in direct, clasamente, feed-uri sport la tv, etc...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La urmatoarea imagine beta va fi disponibil.
Problema .... e ca l-au facut tunisienii si e compilat!
Daca tot se testeaza detoate oare se rezolva si stuttering-ul de pe canalele cu SR mare, gen discovery history, ac pana acum n-am vazut o imagine care sa mearga OK pe astea.
Ma intreb cum or fi reusit croati de la hrnigma de pe aia nu face, cel putin la mine e singura care merge fara stuttering pe alea, dar din pacate e ramasa tare in urma.
Mi-ar place sa vad si un skin ca cel de la PKT (ala default , golden sau asa ceva), eu am incercat sa-l pun pe imaginea croatilor dar imi crapa, si nu ma stiu tare bine sa-l editez.
In rest respecte pt munca depusa, astept cu nerabdare imaginea, si nu cred ca e musai sa fie stm24.
Sent from my Nexus 7
Buna seara, doresc sa va intreb daca se mai poate pune pe Alien imginea Enigma prin alta metoda in afara celei de a utliza o memorie Stick. Multumesc
Vezi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un link de unde pot descarca versiunea de Enigma cea mai recomandata a se utiliza in momentul de fata. Imi cer scuze daca a mai fost postat pe forum. Sincere multumiri.
nu reusesc sa il configurez sa pot scana posturile dvb-C de pe upc ! la scanare nu gaseste nimic si nu inteleg d c :(
Pai ai tunner DVB-C pe Alien 1?
nu cred ca exista "cea mai recomandata",exista cu suport pt dts,exista mai complete,mai stabile,mai simple.....incearca si ai sa vezi care iti place mai mult,aia o sa fie cea recomandata.Toate imaginile au cate o "buba".baftaQuote:
Originally Posted by Swerige [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc pentru amanunte, intr-adevar trebuie sa incerc mai multe versiuni. Va rog sa ma ajutati cu un link/uri de unde le pot descarca.
Salut Prieteni cum pot remedia eroarea asta la Amiko Alien 8900 indiferent ce imagine enigma 2 vreau sa pun i-mi apare pe displaiy 7 70 si nu incarca imaginea ,iar la ultimul, Release Notes for v1.2.60 beta pentru spark ciudat volumul nu functioneaza daca vreau sa-l dau mai tare sau mai incet
Eroarea 770 este data de nerecunoasterea stick-ului dar e2 se poate instala extrem de usor si din Spark cu ajutorului un pluginului e2upgrade . Nu am instalat 1.2.60 sa vad daca este o problema generala sau este un incident local la tine .
Buna.De unde pot descarca o imagine e2 rsp?
Cele vechi sunt in primul post din topic. Una noua speram sa aduca Mos Craciun, sau Mos Gerila :)).
hello RSP-team
by New Year 2013
we need a good and stable
add emu mbox4 r23 + oscam stable
skin rami + hd-glass16 +
any other wishes?
hello RSP-teamQuote:
Originally Posted by loplo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
by New Year 2013
we need a good and stable
add emu mbox4 r23 + oscam stable
skin rami + hd-glass16
and more plugin ( sport, font ,weather, emu manager,... )
thx RSP-team
la multi ani tuturor ,ma poate lamuri cineva ce trebuie setat la aceasta imagine pentru ca sa deschida portul 12000 ? daca pun un dreambox dm 500 si verific portul este ok deschis ,daca pun alien cu imaginea asta sau cea pkt nu deschide portul 12000 , deci primesc si nu pot da .
multumesc