Ciao Ragazzi
Printable View
Ciao Ragazzi
le baga google, nu-s de la noiQuote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ciao Ragazzi
Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Fi mai calm,nu te agita atita...eu nu am scris ca va dau how to ...am scris ca fac asa ceva...
Cei care ti-au spus tie ca eu habar nu am de nimica sa fie sanatosi...fiecare ramine cu ce are dar eu nu am facut si nu voi face niciodata vreo remarca despre cineva de pe acest forum ...
Pentru a te lamuri cu anuntul, am ID de YM si ai sa vezi ca lucrurile nu stau chiar asa cum crezi tu...
In alta ordine de idei nu stiam ca daca postezi pe RDI aici esti un fel de paria...
De asta, poti fi sigur ca te inseli!!!Quote:
Originally Posted by paulino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:cheers:
Pai asta scrie Guru member @Turku:Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
,,stai tu acolo linistit pe RDI si nu mai veni aici"
Eu sint convins de ce scrii tu...daca am deranjat pe cineva de pe aici imi cer scuze public...nu imi sta in caracter sa jignesc sau sa fac afirmatii nefondate despre cineva pe care nu il cunosc...
cred ca e bine sa nu degenerati
si sa va jigniti
daca chiar te stii la asa ceva bravo tie
sper ca nu o sa ajungeti lupte
incercati sa raspundeti la concret si sa nu spuneti vorbe fara acoperire
man...poti sa fii linistit ca nu esti paria...Quote:
Originally Posted by paulino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
doar limbricul frustrat si cu celalat intelept care cenzura internetul nu sunt binevazuti pe aici...
:clap: :clap: :clap: bine zis !Quote:
Originally Posted by outcast [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ciao Ragazzi
Ciao Ragazzi
il cunosc cat de cat pe paulino si nu cred ca ar fii facut asta... undeva e o neintelegere... cred...Quote:
man man man...si eu care credeam ca aici e alta atmosfera :(
Cred ca stiu toti de pe forum,daca nu afla acum,ca programul eurocartoes e valabil pina la AC 5 inclusiv...
discutia se va muta la nu te supara frate, o puteti continua acolo daca tineti neaparat
totusi trebuie sa avem respect unu cu altul nu a fost fumos ce a spus turcu...
Ciao Ragazzi
nu sa sters nimic......acceseaza linkul lui snow de mai sus.
E alegerea ta,doar ca posturile tale sunt la offtopic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,unde isi au locul.Nu era greu sa le gasesti.Altfel ce ai vrut tu sa spui puteai sa o spui intr-un mod mai ..... sa zicem altfel.Daca nu ai dovezi asta e,e cuvantul tau impotriva cuvantului lui.Daca prietenii aceia au si user-e puteau sa te sustina.Quote:
tot acolo vor aparea si restul de aici care sunt offtopic.
intreaba inainte sa acuzi