Problema tuner DVB-C pe canalele HD
Salut
Am si eu un receptor Sunray SR4 cele din prima serie cele cu tuner dtmb in loc de dvb-t.
Il folosesc la tara cu tunerul de satelit pe 1w si 19.2 E si cel de cablu pe Akta . Pana in momentul de fata a functionat ireporsabil pe canalele dvb-c sd, acum am activat si pachetul de canale HD pe care le ofera Akta, numai ca nu functionaeza prea bine.
Imaginea face freez pe unele canalele HD, sunetul functioneaza iar imaginea isi revine dupa cateva secunde. In momentul de fata am pe el imaginea Dream Elite 3.0. Mai exact sunt patru canale HD , imi face probleme pe o singura frecventa 362 Mhz unde este Pro TV HD si Sport.ro HD, pe 322 Mhz unde este History HD merge impecabil. Parametrii de receptie la toate canalele sunt 6875 KS/s 256 QAM.
Freceventele respective le-am testat in paralel si pe un tuner dvb-c sundtek extern si pe un 800 cu tuner de cablu, aici totul functioneaza bine pe canalele HD.
Credeti ca poate fi o problema de tuner sau de driver?
Ce am uitat sa spun tot pe frecventa 362 Mhz e transmis si TVR HD, numai ca este necodat iar acesta functioneaza fara freez-uri.