Quote:
Un alt lucru care mi-a atras atentia a fost telecomanda. Aparent identica cu cea de la modelul Duo si Solo, aduce o mica inovatie. Telecomanda poate fi programata pentru a o folosi si pentru televizorul d-vs, nemaifiind nevoie sa aveti ambele telecomenzi.
Botonul de mute a fost transformat in buton de on/off pentru tv. Programarea se face apasand concomitant butoanele 1 si 3 pana cand se va aprinde ledul. Introduceti codul de 4 cifre al televizorului pe care il puteti gasi in manul, iar daca televizorul raspunde comenzilor primate, fixate codul apasand tasta Ok + Stop. Daca nu gastiti condul in manual, introduceti dupa ce-ati apasat tasta 1 si 3, codul 0000. Pe urma apasati in mod repetat butonul power din stanga telecomenzii pana televizorul va raspunde la comanda. Procedeul dureaza, dar poate fi util in cazul in care nu gasiti in manual codul televizorului.
Am luat un uno de ocazie, e ok, merge normal, dar dupa ce am probat 4 imagini am ajuns la concluzia ca a fost programata telecomanda pentru TV.