Presupun ca va mai dura, nu degeaba sunt oferite gratuit pana la sfarsitul anului. History HD/0.8W are de mult subtitrari in romana, precis va intra in grila de la anul. Ma mir ca nu l-au adaugat de pe acum.
Printable View
Presupun ca va mai dura, nu degeaba sunt oferite gratuit pana la sfarsitul anului. History HD/0.8W are de mult subtitrari in romana, precis va intra in grila de la anul. Ma mir ca nu l-au adaugat de pe acum.
Toate programele merg , site-ul focussat actualizat partial , aici aveti oferta HD:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cumpără in ofertă specială receptor de satelit HD prin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- activează cartela verde de contract nou in valoare de 80 lei (inclusiv TVA) pentru a avea acces la Pachetele Familia, Mozaic si HD timp de 2 luni
- primeşti acces gratuit la Pachetele Familia, Mozaic, Cinema, Sport si HD din grila Focus Sat timp de 30 zile din momentul conectării
- achiti contravaloarea kitului antenă Focus Sat de 78 lei *
- achiti contravaloarea serviciilor de instalare de 124 lei *
- devii proprietarul receptorului, mai puţin al cartelei de acces la serviciul Focus Sat
(cartela pentru decodarea semnalului recepţionat, primită in momentul semnării contractului, rămane in proprietatea Focus Sat).
Cu alte cuvinte un contract nou va costa : 282 ron fara receptor HD + receptor HD -365 ron golden media 9060 va costa 647 ron pretul la receptor este cel de ieri ( cursul de vineri ) , in functie de cursul euro poate scadea sau creste.
activează cartela verde de contract nou in valoare de 80 lei (inclusiv TVA) pentru a avea acces la Pachetele Familia, Mozaic si HD timp de 2 luni
- achiti contravaloarea kitului antenă Focus Sat de 78 lei *
- achiti contravaloarea serviciilor de instalare de 124 lei *
si daca nu doresti decat cardul, fara alte taxe si comentarii nu se poate?
din pacate nu prea cred:)....doar daca il cumperi de la cineva
@Flyer - in cazul in care achizitionez cod de reincarcare (domo, altex, flanco, etc) care sunt literele pentru fiecare pachet? Inainte era F - ptr familia (probabil a ramas la fel), A - ptr aventura si aventura+, etc. Dar acum? Daca cumpar un cod de reincarcare ptr mozaic ce litera aleg? Si daca iau 2 coduri de 10 ron ptr mozaic si pachetul hd cum procedez?
Multumesc.
Flyer (doar ca şi user) a luat o pauză mai lungă. Chiar foarte lungă.
"Orcum" ... la el se aplică : nimic nu se pierde , totul se transformă
Acum sunt si eu offtopic, dar ce a facut flyer de a fost banat?
Tocmai acum cand l-am intrebat ceva. Orcum il astept cu raspuns si cu un user nou.
Nimic deosebit din punctul lui de vedere. Doar că e clona unui fost user, care acum ceva timp se pişa pe acest forum.Quote:
Originally Posted by ibiza [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] - "dai cu" mous-ul pe cartela apar marite si poti vedea literile fiecarui pachetQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- Familia - e cartela unica nu are
- Mozaic sau HD - A Mozaic si B HD
- Cinema - cartela unica nu are
- Sport sau FilmBox - A Sport si B FilmBox
delta2k2 - stii cum arata argumentul vostru pentru noi ceilalti? Nu vreau sa zic mai mult decat "dubios"... Eu m-am bucurat de tot ce a scris flyer si nu am observat absolut nimic gresit/deplasat/agresiv/subversiv/etc in postarile lui. Voi stiti!
@ startrek1 - multumesc
Nu-i adevarat; el foloseste seringa ptr. asta. Iluzie optica.Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Care voi ? Sunteţi mai mulţi ?Quote:
Originally Posted by neutrin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cand el a scris negru pe alb, că se pişă pe acest forum, tu unde ai fost ? Ce argumente ai avut ? De ce nu ai intervenit atunci ? Tu şi cu restul ....
Acest user a mai fost tolerat, dar de fiecare dată s-a lăsat cu scandal. Te-a interesat acest lucru ?
Incă ceva, citeşte regula 10 a acestui forum. In plus de asta, deja am dat prea multe explicaţii. Dacă il regreţi aşa mult, sunt ferm convins că ştii unde-l găseşti.
Si eu m-am bucurat de acesta stire, dar daca nu scria el scria altul. Nu a scris nimic secret, doar a propagat o informatie existenta deja.Quote:
Originally Posted by neutrin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La fel a facut si cand a aparut Dolce HD, a propagat o informatie care era deja pe forum de 2 zile.
Cand zic "noi ceilalti" ma refer la cei care nu suntem la curent cu toate necazurile forumului. Eu v-am spus doar cum vad eu lucrurile. Acuma voi puteti sa interpretati cum vreti voi atitudinea mea, insa nu eu sunt subiectul.
Revenind la discutia despre Focus, ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva raspunsuri?
- Cartela noua si receptor se pot achizitiona si de la Altex, Domo etc., sau numai de la distribuitorii mentionati aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ?
- Se poate cumpara cartela verde promotionala (100RON pt. 6 luni Familia + Mozaic) fara a cumpara si receptor?
- In afara de receptorul mentional pe site la 319 RON, mai vand si alte receptoare, mai ieftine? Ma intereseaza receptorul lor doar pt. activarea cartelei., in mod normal il voi folosi intr-un Kathrein, cu oscam (sau poate pe PC cu oscam).
- De fapt, mei este necesar receptorul lor pt. update, sau face update cardul OK cu oscam?
- Pentru plata online se pot folosi si carduri de credit emise in strainatate (Europa)?
Multumesc pentru rabdare si raspunsuri.
Echipamentele le poti lua doar de la instalatorii autorizati
Vezi ca este o oferta pt hd in care iti da doar smarcardul si cartela verde in valoare de 80 ron si ai activ doua luni Familia, Mozaic si HD precum si inca o luna pachetele Familia, Mozaic, Cinema, Sport si HD,smartcardul il pui in orece receptor cu cam canax.
Sundance HD nu se mai deschide din cardul focus, si nici criptarea conax nu mai apare la el.
Cred ca o sa mai dispara din entuziasm luna viitoare la reincarcare pachet HD ... din pacate si acum s-a vazut ca si in alte dati ca UPC se aprind rapid dar se consuma si mai rapid .
A revenit caidul b02; se deschide local.Quote:
Originally Posted by SuperSonic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]