Vad ca a aparut Movies 24 in pachetul de baza. A disparut DaVinci adica NatGeo Music. Probabil in vara se va rozolva si cu asta. Totusi se misca ceva!!!!
Printable View
Vad ca a aparut Movies 24 in pachetul de baza. A disparut DaVinci adica NatGeo Music. Probabil in vara se va rozolva si cu asta. Totusi se misca ceva!!!!
la mine cele trei programe nu se vad ci doar se aud... macar atit ... mai am putin , o luna si termin contractul cu ei si ma duc la altti macar aia se vad si sint pe un singur satelit
Scaneaza 12265H si ai sa dai de Movies 24. E functional.
Mai in gluma mai in serios iti recomand 3 operatori;Quote:
Originally Posted by burliu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
DOLCE-BOOM-DIGI! acum tu alegi ce-ti convine.:)
Cu mentiunea ca pentru ultimul va trebui sa ai o antena de 1,20 ca sa nu ai probleme de receptie cu semnalul.:) :cheers:
ma gindeam la DOLCE ca tot de la RTC am si netul mai nou , ca pina acum l-am avut de la erdees si cadea tot timpul asa ca de serviciile "holdingului" nu ma incinta
Buna :gathering:
intrebare se pote clona cartela de max __?????
Esti tare .... la prima postare ai pus o intrebare adevarata ! In principiu da !
Pe noi practica ne omoara .... ! Nu cred ca vei gasi raspunsuri aici !
De obicei acest lucru ... se discuta in PM sau pe mess ... dar daca ... copilul nu plange , nu-i da maica'sa sa suga ... !
hai sa iti explic eu ... aici nu gasesti informatii ... nu e locul ... cauta pe net .. si vei gasi ...
nu va mai stresati pe pm sa imi cereti programu ... nu sunt adeptul hakeritului programelor , nici macar cele romanesti ... doar testez pt mine.
personal am un abonament la MAXTV B+MPK si platesc ca orice muritor de rand. De ce maxtv ? pt ca nu vreau sa depind de receptoarele de 2 lei gen hyundai ... Stiu ca , calitatea programelor lasa de dorit ... poate se vor schimba in timp ... dar atata timp cat am posibilitatea de folosii cardu in orice receptor compatibil Viaccess e ok pt mine.
Oricum nu ma uit decat la HBO + CINEMAX si daca s-ar putea sa platesc doar astea 2 ar fi ok pentru mine ! Antena 3 oricum e la liber , si Prima idem !
Si cum in semnatura am si un dm500 va inchipuiti ca vad in sharing si celelalte pachete !
cica @niros incarca la focus numai acestea douaQuote:
Originally Posted by armandino [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai ori ca incarci pachetul cinema ori familia tot aia e,cu familia vezi canalele ro;45 iar cu cinema;HBO-CINEMAXsi....hustler:cheers:Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cum fac sa se vada un card AKTA in DM500 (Nabilo)?
Va rog, un link sau pasii care trebuie urmati. E o chestiune urgenta.
Va multumesc!
instaleaza gbox 2.1b sau cccam
E instalat (cccam), bag cardul si nimic (card cumparat azi, activare valabila 5 zile-mi s-a spus).
In sfarsit! A mers cu gbox 2.1b! Multumesc tare mult!
antena 2 la atka,inlocuieste zapping tv...e ceva nu? si asa thread-urile despre akta au"ruginit"
Salut.
Caut un card AKTA baza satelit si am inteles ca as gasi pe la Piata Alba Iulia.
Mai precis cum se cheama magazinu si programul stie careva ? Sau mai pot gasi si in alta parte, mai aproape de cartierul Militari?
Multumesc anticipat.
Program de 2 lei, bitrate asemenea! Acum 2 seri parca era transmis prin webcam. Sa nu credeti ca as fi fan. Doar statistica.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nimic interesant prin preajma akta ?
Daca te intereseaza , cica e de vanzare....
pai cred ca vre-o 1000 euro gasesc prin buzunare ca sa-l cumpar :cool2: