pai aici e problema in dm are cccam-ul care-i crapa si oscam in ipbox, el vrea sa treaca cccamul in cauza pe oscamul din ipbox.
Printable View
pai aici e problema in dm are cccam-ul care-i crapa si oscam in ipbox, el vrea sa treaca cccamul in cauza pe oscamul din ipbox.
Deci in DM la 36 de linii crapa!!!!!Stie cineva {si sunt sigur ca stie } daca faci un server pe ipbox910 cate linii duce pana,,,,,,,,.,Multumesc!
Eu am pe ipbox 50 linii doar C si procesorul sta cam 20-30 % .Cu oscam 4743 si nice setat la -1 .
Cccam-ul in dm500s nu crapa nici cu 90 de linii, merge incredibil de stabil.
Cred ca numarul de carduri prea mare lasate sa intre in server e problema. Ia incearca sa le reduci sub 2000, sau ca sa fie si mai stabil si mai rapid, ia incearca doar cateva sute.
Chiar, cate carduri ti se aduna in total ???
Redu cardurile la maxim HOP1 si foloseste in CCcam.cfg linia:
Sint curios daca mai crapa si asa ???Quote:
MINIMUM DOWNHOPS: 1
P.S.
Sa nu crezi ca daca nu reusesti sa tii sub control un server CCcam cu 36 de linii ai sa reusesti sa faci asta cu oscam. Oscam e putin mai pretentios, e nevoie de ceva mai multa experienta pentru a face un server mai marisor sa fie si stabil si sa se mai si miste un dm500.
Bafta la teste !
crapa si asa,ce a mai mare performanta am reusit o cu 15 linii dar nici asa nu merge stabil doar timpu pana la crash e mai lung
Cum? Pai parca oscam e peste cccam de 2 ori?
no ptr unii:)dar fiecare e liber sa faca ce vrea cu serveru lui,in timp partenerii de share hotarasc daca i scot din serveru lor,eu l am folosit doar de test si da intradevar in unele cazuri e mai bun ca ccam insa are multe defecte
cred ca ideea de open sources ii face mai mult rau decat bine