-
simplebuild 2.31 + config 1.39
-add 3 new toolchains
fritzbox 33xx 71xx 74xx with ssl usb pcsc
-add url support for external / other trunks [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-add stinger-reader to commandline mode
-some fixes on translation
-
simplebuild 2.32 + config 1.39
-removed revision check in menu & console
-
simplebuild 2.33 + config 1.40
-update all Fritzbox toolchains (delete folder & backupfile or begin clean)
-add Fritzboxtoolchains for v6 ntpl (73xx 74xx)
-
simplebuild 2.34 + config 1.41
-cosmetic update for Fritzbox Toolchains os 6.0
-
salve,
am si eu o intrebare :
- foloseste cineva un oscam pe win7(am probleme cu o clona de dm500s, care nu mai lucreaza reteaua pe ea),
si incerc sa folosesc share local cu rec-uri care folosesc porturi seriale(rs232).
cum pot sa folosesc oscam-ul pe pc, si sa cuplez recurile pe serial direct din oscam, plus sa adaug o liniie externa,
server si client.
Multzam
-
incearca si fara simplebuild(fa-l manual) si vezi daca da tot asa
-
salve, de mai bine de o luna, incerc sa sa pun niste conserve la treaba. am incercat cu fausto , oscam ,...
.... se pare ca am sa le prezint o pubela noua.
in fausto a deschis periodic, citeva secunde si se bloca. folosesc un win7/64, pe care am pus si oscam, care culmea
imi arata ca sunt cuplat la linii, dar pe serial nu cupleaza rec-ul. am folosit optibox cx pvr , opticum 4160cx.
clona de dm500 am desfacut-o se o mesteresc, ca numai vrea net(ethernet), dongle pentru optibox cx ,
numai se vede nici pe net, nici pe serial, am asus rx3041/g si vreau sa fac din el un server oscam si i-am adaptat
port serial, dar nu gasesc o schema sa-i adaptez un stick , are flash de 64M, mai am un router asus 520g, cu cuplajul wan
defect, dar pot sa-l folosesc wireless, si as vrea sa-l folosesc cu oscam client, si sa scot din el port serial pentru opticum 4160cx.
cine ma poate ajuta? fac cinste
multumesc mult
-
salve,
completare la ce am scris mai inainte:
- optibox cx pvr em* 1.19.56
- opticum 4160cx cr amstr. led 1.4.03
-
Salutare,
Aici se gaseste versiunea moderna de la oscam(asa-i spun ei pe forum)
Compilare placuta
-
simplebuild 2.35 + config 1.42
-fixed toolchain for Golden Media ARM_Cortex_A9
-
Incearca cu winXP @mesterica, trebuie sa mearga fara probleme.
-
Versiunile de osc customizate de mine le puteti gasi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Momentan e doar ultima versiune moderna care include:
--- 3 patch-uri private:
- 2 de NDS(it,uk)
- 1 pt cache.
--- multe setari default schimbate pt un randament mai bun
--- versiunea de ccc 2.0.11 este R.S.P
-
Pt Cine stie ....pricepe ce e aici... .."e doar un exemplu"....reader-videoguard2.c...deci se poate(NU-L FOLOSITI)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
tabela de hash e diferita.. si la prima vedere...sare peste citeva emm-uri... valabil pt "o9cd" si "o93b" bun pt alde mascalzone...
problema "noastra" cu D3 74 ( 23 +11 ) inca nu a rezolvato nimeni.. si nici nu cred ca o sa o rezolve curind....
-
Ca o completare la thread, pentru cine doreste sa compileze oscam si nu are linux, exista solutia VMware Player sau VirtualBox care sunt free, instalati unul din ele le (daca aveti Windows 8 aveti deja Hype-V si nu mai instalati nimic), instalati ce linux vreti in masina virtuala, luati scriptul de compilare oscam, va setati oscam cum va place, si build pe ce arhitectura vreti. Eu folosesc VMware excesiv (e super sa poti sa faci drag & drop la fisiere din windows in linux si invers, copy&paste also). Bafta!
-
pff am gasit aseara un link dar l-am pierdut..era ceva de pe la tvheadend unde am dat si de nano si alte parti de cod in plus fata de ce e in oscam(pe langa zona unde e definit 5581) ...
Avand in vedere ca uk si it s-au indulcit si ei....in curand(2,3 luni) o sa fie lumina pe toate inclusiv pe bomba noastra de dolce
---------- Post added at 18:18 ---------- Previous post was at 17:32 ----------
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Editia RSP toamna-iarna CLEAN!
Customizat pt RSP
-
Salutare,
Cum se schimba calea ConfigDir: /etc/tuxbox/config/ din oscam version?
Am incercat prin compilare dar nu se salveaza calea data de mine
| OSCam ver: 1.20-unstable_svn rev: 10998 target: mipsel-unknown-linux-gnu
| Tools:
| CROSS = /opt/simplebuild/toolchains/mipsoe20/bin/mipsel-unknown-linux-gnu-
| CC = /opt/simplebuild/toolchains/mipsoe20/bin/mipsel-unknown-linux-gnu-gcc
| Settings:
| CONF_DIR = /media/hdd/oscam
| CC_OPTS = -Os -ggdb -pipe -ffunction-sections -fdata-sections
| CC_WARN = -w
| CFLAGS =
| LDFLAGS = -Wl,--gc-sections -Wl,-rpath,/lib -Wl,-rpath,/usr/local/lib -Wl,-rpath,/usr/lib -L/opt/simplebuild/toolchains/mipsoe20/mipsel-unknown-linux-gnu/sysroot/usr/lib
| LIBS = -lpthread -ldl -lrt
| UseFlags =
| Config:
| Addons : WEBIF WEBIF_LIVELOG WEBIF_JQUERY TOUCH HAVE_DVBAPI READ_SDT_CHARSETS IRDETO_GUESSING CS_ANTICASC WITH_DEBUG MODULE_MONITOR WITH_LB CS_CACHEEX CW_CYCLE_CHECK CLOCKFIX
| Protocols: CAMD35 CAMD35_TCP NEWCAMD CCCAM CCCSHARE GBOX RADEGAST SCAM SERIAL CONSTCW PANDORA GHTTP
| Readers : NAGRA IRDETO CONAX CRYPTOWORKS SECA VIACCESS VIDEOGUARD DRE TONGFANG BULCRYPT GRIFFIN DGCRYPT
| CardRdrs : PHOENIX INTERNAL SC8IN1 MP35 SMARGO DB2COM STAPI STAPI5 STINGER
| Compiler : mipsel-unknown-linux-gnu-gcc (crosstool-NG 1.15.2) 4.6.3
| Config : build/mipsel-unknown-linux-gnu/config.mak
Multumesc.
-
Pui parametru in linia de comanda de la compilare:
Se poate edita in fila de config dar asa e mai lesne.
-
Nu pot pune linia in terminal pentru ca se compileaza pe interfata.........am optiunea de schimbare a conf_dir in respectiva interfata numai ca nu se aplica la terminare compilatiei.
-
Editeaza Makefile la randul 38 :
CONF_DIR = /usr/local/etc