A picat si antena 1....
Printable View
A picat si antena 1....
...si HBO, Eurosport, MTV, Boomerang...au mai ramas cateva...
....si s-au dus si acelea....:closed:
E intuneric total pe Dolce...???
Nu. Mai merg 5 canale
tvr3
tvr info
etno
vox news
euforia
da e intuneric !
Si uite asa cei care au avut dolce in share se orienteaza catre alt operator.
este un lucru bun pentru sharing acest lucru. in viitor cand va mai merge sharingul la dolce, va merge cu HD cu tot...
nu ne ramane decat sa asteptam!
Eu cred ca nu e mare pierdere pentru zaharosi. Cred ca sint citeva sute de carduri in share care raportat la numarul lor de abonati e foarte putin. O parte din ei isi vor pastra cardurile si vor lua un altul pentru share (sau vor pune un N acolo).
Eu zic ca vizeaza Liga1 la licitatia care urmeaza, jegu asta de campionat al nostru prezinta interes asa cum e el si cred ca asta e scopul lor sa cistige abonati de la ceilalti, au vazut ca digi a avut succes....
Dar asta inseamna ca nu era nici inainte o mare pierdere.
Asta cam asa e.
Ce pierdeau pe o parte castigau mai mult pe alta parte prin abonamente full pe care le aveam, recomandari de la instalatori, etc...
De astazi sa-si mai ia adio de la un card si un receptor.
zaharos sau nu ... nu au foarte multe lucruri de pierdut, posibil ca in viitor sa se faca lumina, cu boom inca nu... deci shansele de a avea success sunt mici, chiar foarte mici ...
am propus celor de la OSCAM un vpn cu full access in DM sa vedem daca vor accepta
Daca le dai full access pe conserve ar fi mai util :p , acolo e "secretul".
true.. insa nu am o conserva cu zahar.... iar de un card puteam sa fac rost pentru vro doua trei zile ...
booon, cu aceasta ocazie o sa va salut din mers, maine ma duc la rtc si renunt la abonament,
urmeaza un card freex, cu asta imi gasesc acces la o platforma pe alt sat si am terminat cu balciul, nu mai stau dupa rtc.
Nu vor banii de la mine ii dau la altii prin care am acces la ce doresc
Bine faci. Doar că ... li se rupe lor de banii tai.
Instalatorii de la zaharos cam someaza.... de maine se apuca de schimbat oalele de la booom(alea vechi nu mai sunt bune :)). Cica mai nou au bagat o garantie de 120 ron pentru fiecare abonat nou. Sa fie sanatosi, sa vedem cine mai face abonament la ei si pe langa asta rand pe rand reziliem contractele cei cu cs. Timpul le rezolva pe toate.
Numai bine!
de astazi am renuntat la dolce
mi-au facut la oferte de m-au spart ; m-au tinut la telefon vreo 20 min. sa ma lamureasca sa raman la ei
cat am platit nu au facut nici o oferta
trecem pe focus
sant tare curios sa vad cati renunta la contract,daca se aduna vreo 50/100 e fix pix