Atunci cum se face că ştii să canţi la orga aia cu o claviatură interminabilă + butoane fără număr, dar incurci lucrurile total cand e vorba de sateliţi ? Canţi după ureche sau după partitură ?
.
Printable View
Atunci cum se face că ştii să canţi la orga aia cu o claviatură interminabilă + butoane fără număr, dar incurci lucrurile total cand e vorba de sateliţi ? Canţi după ureche sau după partitură ?
.
Aahaahaahaa! Nici eu nu am crezut ca nu e ala de la acordeon! Iuhuuu! Sa mor io! Ba soarece, nu zici rau! Mai ai si alte melodii? Baga aici sa te auda lumea nu acolo inchis in casa!
Asta spune el, eu totuşi tind să cred că el e la acordeon. Sau poate o fi cel care filmează :)
.
Daaaa! Arata si canta prea bine sa nu fie el!
Mai ales privirea aia ... pierdută şi visătoare in acelaşi timp ...chiar te duce cu gandul la gaz interface.
Ce mai, artist adevărat dom`le. Mai ales că nu e din ăia cu manele
.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu se stie sigur ce efect are impotriva virusilor detectati cu osciloscopul; pentru alte "simptomuri" sigur are efect!
Haoleu ... e grav
@şoarece ... mai eşti ?
.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@soarece? Mai esti? Bagi cumetre ceva videoclipuri cu tine? Sa vedem daca esti tu cu adevarat? Ca daca esti, am ceva propuneri.
iar cu virusi nu ma ocup ,yutubul nu are virusi sint un baiat cuminte eu nu fac prosti dealeaQuote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] păcat că a fost scoasă coloana sonoră.
Uite una cu tot cu coloana sonora : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Unii sint dusi rau de tot cu pluta. Un manelist penibil
Din cite vad, soricelul s-a retras la gaurica. Poate inregistreaza noul album :dance:
am o clona dreambox ,in rest sint foarte multumit de functiile care le are ....in afar de saring nu mai vad alta solutie .....din functiile care le-am instalat ,imi indica vremea la timp ,si ascult radio:clap:asta conectat la net prin cros ovar imaginea gemini 4.70:cheers:in rest salutare si numai bine
mai soricel mic si mincinos
tu cred ca ai 11 ani de cand te uiti la filme deocheatesi vii pe aici sa faci valuri fara rost
pune mana si citeste bine acest forum si ai rezolvare la multe
nu mai abera pe acelasi subiect
care aveti un cccam.cfg destept .valabil pentru dreambox 500 s
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ptr Dolce
aici o sa va explic metoda cum apare in partea stinga acel panou ca in im aginea de la mester:Ddeci apasam buton albastru.blue panel.....mergem l;a setarea....extras/setup....cu gyuisticu de pe telecomanda mergem cu setarea la ......general.....la aplicatia crypt...si....extra info field...trebuie setat cu sageata giuistic telecomanda trebuie sa apara asa ...show all (skyn support).....iar la extra field ...selectatii.....tuner+picon(name) iar didijos picon place trebe sa fie var/etc/picon....dati exit maxim iar cind se va schimba canalul trebe sa arate panoul ca in imaginea de la mester asta daca aveti linii restul va doresc succes:clap:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca aveai gps si nu gaseai asa repede fiecare buton :D
Eu cred ca totul e o inscenare.
Are si minim?Quote:
...dati exit maxim...