Re: Ancorativa Antena!!!!
LA Brasov...:D .......ziua a trecut....ploaia n-avenit.....vantul salb a suflat.....canicula a dat...:dance:
Mai vedem dar ...conform estimarilor la Brasov nici nu cred ca mai ploua cel putin pana marti...
PS: am legatura directa cu directia ape si precipitatii...de sus...sus detot:D
tizul meu lucreaza acolo.:clap:
La Bucale slabe sanse sa vina ploaia in noaptea asta.
Vreme urata,vant si gheata prin zona."Vecinii" aveti grija ca vine catre voi.
Quote:
Vreme urata,vant si gheata prin zona."Vecinii" aveti grija ca vine catre voi.
@Zmeura dupa ce asta iarna Spany era in zapada pana la gat si fara electricitate acuma sa mutat la tine vremea urata :D?
La Bucale vreme frumoasa, cald si gheata la frigider :D numai buna sa raceasca berea monser....:D
Quote:
@Zmeura dupa ce asta iarna Spany era in zapada pana la gat si fara electricitate acuma sa mutat la tine vremea urata :D?
pai nu vezi ca ZZmeura sta la polul nord ? :D
O noua avertizare cod galben din partea ANM ,mai multe informati aflati aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ne asteapta cateva zile cu belele;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
corect
am vazut si eu stirea
si chiar vroiam sa postez aici
sper sa treaca fara probleme
Nici nu vreau sa ma gandesc la vremea naspa care o sa fie in zona de munte unde o sa stau aproape o saptamana dar nu asa in camera , ci cu iesire pe teren... ce mai o sa fie naspa.
Pentru cine se gandeste sa faca niste reglaje la antena zilele acestea ar fii mai bine sa renunte mai multe informatii: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ANM avertizeaza 10 judete din sudul tari :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O noua avertizare de la ANM mai multe aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cred ca le leg una de alta pe toate :D
Deocamdata pe aici cred ca sa asternut linistea dinaintea furtuniii,sper sa nu am nevoie si de alte ancorari :drinks:
Numai bine si vreme frumoasa :)
Cei de A.N.M. au emis din nou o avertizare, asa ca antena la adapost s au ancorata mai bine :D.... mai multe detali: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dar da ploaie si vant la voi nu gluma,ma gandesc oare cum or rezista antenutele mele fara sa fiu langa ele sa le pun intr-o pozitie buna? naspa...aici e cald de mori,noroc cu mediterana ca mai facem cate o baie seara ca ziua....te coci nu alta,in 5 luni nu a ploat decat de 4 ori si aia scurta 3-5 min...am ajuns sa va invidiez pentru tornadele ce le aveti!!:)
Vine vreme urata pt. bucuresti,pregatiti antenele!!
A fost puternica ploaia dar fara vant ca sa deranjeze antenele, stratul de nori a fost asa de gros ca cei de la SRTV au avut probleme timp de 10 min cu Uplinkul catre Eutelsat 16 E.
Din nou ne asteapta cantitati mari de apa in aproape toata tara, vijelie si caderi de grindina. Mai multe informatii pe : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]