Tot cu kaon am ramas la instalari,folosesc patch-ul de sunny;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A_7010DCIZ-HW-12.C1.A5
asta merge la mine pe kaon focussat
Printable View
Tot cu kaon am ramas la instalari,folosesc patch-ul de sunny;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A_7010DCIZ-HW-12.C1.A5
asta merge la mine pe kaon focussat
Pt 12.c1.a5 mai gasesti si aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] (inclusiv Sunny) .
ptr 12.01.a5 sunny mai recent
PS: mersi Val ptr sfat lam scos din cutie sa vad ciar o fi sa mearga?
Se poate folosii comutatorul diseqC 1.2 8 + 1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] la Kaon Focussat?
Nu raspunde nimeni?
1-4 merge 1-8 nu am incercat
.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Teoretic trebuie sa mearga si 8in-1out. Si eu numai cu 4in-1out folosesc.Quote:
Originally Posted by dancs [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca ai comandat ne spui si noua daca merge. Noroc. :drinks:
Il poti configura ca si motor daca nu
Multumesc de raspunsuri. Miercuri o sa-l am si atunci o sa pot sa-l testez. 4+1 stiu ca merge pentru ca acum folosesc asa ceva.
Buna.Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Are cineva pentru HW 12.01.A5 soft English, Romanian, Hungarian sau oricare combinatie dintre acestea cu EMU 192 in sus?
Multumesc anticipat.
Am instalat comutatorul diseqc 8+1. Este varianta diseqc 1.2 si l-am configurat ca si motor, altfel nu merge, pentru ca nu il recunoaste ( normal fiind pe protocolul 1.2) . Din cele 6 lnb-uri pe care le-am legat numai semnalul de pe Hotbird ( 13 gr. est ) nu pot sa-l prind si nu stiu de ce.Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@snow,
Care ar fi cauza? Merge pe pozitiile 5w+4w, 1w, 5e, 9e si 19.2e , iar timpul de comutare nu difera de cel aferent comutatorului pe care-l foloseam inainte ( diseqc 1.0 4+1 )
ai verificat lnb-ul separat sa nu fie o problema la el?
pune lnb-ul si pe alta intrare, sa nu fie stricata.
Am incercat pe o alta intrare si nimic. Nu am incercat insa lnb-ul separat. S-ar putea sa fie de la el. O sa-l incerc cum ajung acasa.
Multumesc
poate ne faci si niste poze cu sistemul tau
Intra la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si iei de acolo de la rubrica "firm" ce ai nevoie.Quote:
Originally Posted by cancorp [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am reusit sa configurez si Hotbird-ul. Nu a fost nimic de la lnb sau comutator ci pur si simplu cand cautam semnalul pe satelit nu o faceam suficient. Merge excelent. Am sistemul format din offset Triax 110 multifeed+Kaon Focussat. Poze pot sa fac dar nu stiu cum sa le postez aici.Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , uite aici . bafta .
Am postat aici : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Pana la urma se gaseste un soft pentru el la care sa mearga si subtitararea stiti voi care?:)
Si eu ma intreb daca este soft cu care sa mearga subtitle