despre linii vorbeam cand ti-am zis sa le pui in ordine , la tine vor fi readere ca asa este in oscam .Quote:
Originally Posted by technomate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se intampla uneori ca o linie sa aibe raspuns rapid ca apoi sa creasca timpul de raspuns , trebuie testat fiecare linie temeinic
ca sa vizionezi numai anumite programe de pe un anumit caid trebuieste ca sa folosesti si fisierul oscam.services iar readerul de pe care doresti respectivul program sa contina o trimitere la un sid sau un grup de siduri care sa nu-l contina si alt reader .
exemplu : eu vreau ca sa vad de la digi programele , hbo , hbo comedy si cinemax doar de la o singura linie
in fisierul oscam.services sidurile programelor pe care le doresc de la acea linie le scriu sub forma aceasta :
DIGI-[HBO_Max]
caid = 1802
provid = 000000,002111
srvid = 0400,0D98,03FF
apoi la readerul unde am trecuta linia din care vreau doar aceste programe trebuie trecut urmatorul comentariu :
services = HBO_Max
iar readerul respectiv iti va da doar acele siduri la restul cererilor catre acel caid nu iti va raspunde . prin comparatie poti face multe alte services in functie de dorinta ta se pot adauga mai multe la acelasi reader si se separa prin virgula .
daca am gresit ceva imi cer scuze :sorry: abia m-am trezit ca trebuie sa plec la munca de noapte