Am revenit pentru a va spune ca am incercat sa urmez toate indicatiile pe care ati avut cu totii bunavointa ca sa mi le dati.
Sunt eu femeie si ignoranta-n domeniu,dar nu sunt chiar paralela.
Revenind,am luat tot echipamentul si l-am mutat la alte doua adrese,una in oras si alta la tara,din pacate nu am rezolvat nimic,"orarul" persista.Am schimbat si LNB-ul(iar),antena-i de 110cm,cablul cu dubla protectie.Pe amandoua receivere sunt aceleasi manifestari.Spun iar ca nu am facut singura eu asta ci un maistor--- este angajatul unei firme similare Boom).Boom nu are nici un raspuns pentru ca acum nu mai am receiver in tara si nici un om al lor nu poate sa verifice ehipamentul(am renuntat la a mai dialoga cu ei).
Aici,in Austria,sunt interzise detectoarele !
Da,sunt alte doua pozitii ale bratului antenei in care am putut detecta alti doi operatori insa fara a avea vreo imagine sau sonor.Vorbeam despre prinderea clara a programelor franceze doar pe timp foarte urat(cu antena corect pozitionata pe Boom).Singurul lucru bun este ca acum am totusi posturi tv romanesti ori titrate-n romana pe care le vad 24 de ore(acele cateva zile-n care nu vedeam nimic au trecut asa cum au aparut).
Acum(mai bine spus din noiembrie 2009)vad doar noaptea(sau odata cu inserarea pana dimineata) National tv,Antena2,TVR3,OTV,Monney Channel,Taraf tv,History Channel,TV5.Ceea ce mi se pare "ciudat" este ca pana-n momentul in care toate programele le vedeam numai noaptea(inceputul lunii februarie 2010) postul Prima era in grupul celor cu "orar" in locul National tv pe care-l prindeam 24 e ore,acum vad Prima toata ziua oglinda si nu vad decat noaptea National tv.
Inchei multumindu-va pentru rabdarea si timpul acordate!!