Inca-l mai am desfacut,daca vreti sa mai fotografiez ceva nu ezitati sa-mi ziceti.
cu stima:
cico
Printable View
Inca-l mai am desfacut,daca vreti sa mai fotografiez ceva nu ezitati sa-mi ziceti.
cu stima:
cico
factura :cheers:
Pentru mine suficient,pacat ca nu ai cu ce sa compari calitatea selectorului,asta ete iti multumesc mult
da, se pare ca este ce trebuie, mai putin germana aia :)
@potty:
Daca vrei sa mi-o decontezi poftim:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@motoru!
Daca doresti pot sa schimb meniul in engleza si sa fac alte poze,dar asta miine.
@radutyu,
Cu placere.
Apropo ,calitatea selectorului as avea cu ce s-o compar cred ca am cel putin 8 recievere in casa asa ca n-ar fi probleme.
Cu ce ai vrea sa-l compar ?
Cu:
-Humax,
-Technisat,
-Pace,
-Edision Argus,
-Dbox1,
-Dbox2,
-Dreambox 7000,
-Kathy 910,
alege!!!!
Cu stima:
cico
De preferat ar fii un Dm8000 dar ma multamesc cu Kathy
@radutyu!
O sa-ncerc zilele urmatoare sa ma duc cu LNB-ul de pe Thor undeva la limita semnalului sa vad care are tunerul mai bun.
Cu stima:
cico
Pe 16E
- 12719 / H / 9000 / 3/4
- 12633 / V / 4883 / 1/2
- 12620 / V / 3364 / 3/4
moda cu tunerul integrat in MoBo este veche , chiar si DVB-PCI Pinnacle a scos variante
a fost pe piata romaneasca un receiver prin '04 - '05 polonez Datcom parca care avea switch diseqc 1.0 integrat si putea folosii loop ca intrare de la LNB2
( din amintiri :p : Xileonul din DM7025 avea unitate dubla de prelucrare AV )
daca apare timerul este standby nu deep standby, scuze de off-topic.Quote:
Originally Posted by cico [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Uite poze din [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].
Se pot vedea cele 2 tunnere cu care vine aparatu, sunt identice cu cele de la Duo.
Zidan , te rog frumos poti face o poza doar asupra zonei tunerului/erelor de la DM 8000HD , fiindca poza in cauza este foarte mica/ de la distanta si nu se poate distinge decat acel ecran gaurit si parca un quart ( asa mi-se pare mie ) langa el
In schimb la poza cu tunerul/erele de la VU+ Duo se vede clar pana si cele 2 surse pt. lnb-uri ( scrie pe ele - LNBH23L ) : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In alta ordine de idei , este a si procesoarele sant diferite intre ce are DM 8000HD si VU+ Duo ( acesta din urma are parca un BMC7335 , DM 8000HD parca aveea un AMD vers. industriala )
NU am facut eu pozele.
Am insa in aparatul de fotografiat poze din 2 dm8000 HD, culmea e ca au fost revizii hardware diferite.
Vezi ca 8000 si VU+ DUO au proceosare asemanatoare.
Prin 8000 sunt multe chestii in plus, mai mult sau mai putin folositoare.
Salut,
si eu cumparat acest aparat !
Sunt inca in teste cu el :
-imaginea cea mai stabila se pare este in continuare OpenPli, dar lipsa instalarii plugin-ului ma derutat si am trecut la VTI
- Imgaginea VTI este mai completa, dar s-a blocat mai des (o singura data intr-o saptamana s-a blocat OpenPli, iar VTi deja are 3 blocari intr-o singura seara )
O zi buna
Panelu si addons sunt usor de facut.
Daca imaginea originala e stabila, restul sunt detalii.
@T1ger.
Daca ai pus VTI din 17.02.10 trebuie sa faci imediat si o actualizare de soft caci are f.multe buguri,pe care le-au eliminat prin update din 19.02.
Acum daca tu esti de parere ca PLI este mai buna ,nu trebuie decit sa o instalezi din nou si dupa configurarea retelei sa-i dai o actualizare de soft si o sa ai si posibilitatea instalarii pluginurilor din meniu.
Apropo si eu sint in teste pe PLI in momentul de fata.
Cu stima:
cico
PS.
Actualizare soft:
menu>setup>software management>software update sau in germana,
menu>einstellungen>software management>software aktualisieren.
Pt. mai multe info , despre acest receiver consultati manualul lui :
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@radutyu!
Am testat astazi tunerele de la Vu+, comparativ cu Kathy si am ajuns la concluzia ca VU+ are tunerele ceva mai sensibile decit Kathy, dar minimal (acolo une pe VU+ incepe sa se sparga imaginea iar sonorul devine sacadat,la Kathy dispare imaginea complet si se aude doar din cind in cind sunetul sacadat).
Cu stima:
cico
Cu stima:
cico
Interesant update aparut azi la imaginea oficiala.
Ver 4.0 Release note
1. Audio/HDMI Driver update
- Support stereo/mono selection
- Support DTS audio passthrough
2. Playback driver update
- Support E2 rev2.8 timeshift
3. Demux dirver update
- Fix PES Filter problem.(Teletext, Subtitle)
- Fix section filter problem
4. Video Driver update
- Support 1080p
5. Upgrade E2 to rev.2.8
Sal,
am facut actualizarea ! Am ramas totusi pe VTI pana la aparitia imaginii
Dream Elite Black Hole v1.0, care va apare in aceste zile ! :clap: