ops scuze avira si kir nu le-am folosit dar o se le folosesc si o sati spun cum merg.parerea mea tot ca celelalte merg :oops:
Printable View
ops scuze avira si kir nu le-am folosit dar o se le folosesc si o sati spun cum merg.parerea mea tot ca celelalte merg :oops:
Am pus Avira la inceputul anunlui. I-am dat o scanare a intregului hard si a gasit virusi pe care nu-i gasisera AVG, Avast si nici chiar mult laudatul si mancatorul de resurse Kaspersky. De fapt nu numai cu antivirusii se intampla fenomenul asta. Si cu antispyware e la fel. Am avut si AVG Antispyware si Ashampoo (cu peste 1 milion de spioni in baza de date ! ! ). Dupa ce am dezinstalat Ashampoo am instalat imediat banalul Spybot-Search & Destroy cu o baza de date mult mai saraca dar acesta mi-a gasit spioni fara numar, fara numar. De-aia sunt pareri si pareri in legatura cu antivirusii si e mai bine sa puna fiecare antivirusul care crede de cuviinta. In orice caz, un lucru e sigur: nu exista softul perfect care sa securizeze sistemul. Orice discutie pe aceasta tema va genera un lung sir de pareri care nu vor face decat sa nu mai stim la un moment dat ce antivirus sa alegem. La aceasta stare de indecizie mai contribuie si companiile care fac asa-zisele topuri cu cei mai eficienti antivirusi , topuri facute evident la comanda granzilor care produc aceste softuri.iQuote:
Originally Posted by Cena133 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca vreti verificarea unui fisier cu mai multi antivirusi online:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai noul AVG (8) i-mi pare o alternativa foarte buna la sistemul de protectie......
Kaspersky are un nou rival!!!!:clap::clap::clap::clap:.....nu avem decat de castigat
L-am pescuit si eu cu SkyGrabber-ul acum cateva zile. L-ai testat cumva ?Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
I-l am instalat si ruleaza....sa vedem in timp. Pare bun am incercat sa agat intentionat ceva virusi si pana acuma si-a facut datoria....are in schimb o slabiciune pentru generatoarele de key:D si pentru crack-uri dar daca esti atent treci usor peste asta....ocupa totusi ceva cam mult ram....~40Mb, dar avand in vedere ca are mai multe module...nu e mult.
Quote:
Originally Posted by yky [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Bine. Multumesc pentru raspuns! Cred ca o sa-l testez si eu desi in prezent am Avira dar cheia e valabila pana in aprilie. Stie cineva vreo cheie "a la longue" pentru Avira Premium Security Suite v 7.06.00.168 ?
Vezi pe aici;Quote:
Originally Posted by miki [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sal all,
cine ma poate ajuta cu o cheie pentru BullGuard Internet Security
multumesc
Degeaba ziceti voi... Kasper rulezzzz! Ca daca nu poate dezinfecta no problem...exista tools de disinfection.
Subscriu....:clap:
Dupa teste cam 4 saptamani...cu AVG8...am revenit la Kaspersky .Pe asta-l pot dresa asa cum vreau eu. Si e foarte ascultator. Cu el inca nu am avut probleme Avg mi-a gresit la o chestie (s-a fentat cu un virus ascuns in-tr-o arhiva....care era parte din alta arhiva). Lucru pe care ''K'' nu-l greseste...si uite asa am umblat dupa viermele ala prin tot calculatorul...:D
Pana la urma i-am dat de cap fara sa -mi reinstalez windows-ul dar m-am facut baiat cuminte si am trecut pe "K".
nod32 e foarte bun la detectia virusilor, insa e prost la capitolul cai troieni. stiati ca fix-ul pentru nod32 contine un troian? scanati-l cu kaspersky antivirus si vedeti ce arata. tocmai pe chestia ca nod32 nu prea detecteaza troieni s-au bazat cei care au facut fix-ul pentru el.
in acest caz ce e mai bun ptr vista?
Pe vista folosesc McAfee e bunicel nu imi creeaza problemeQuote:
Originally Posted by ADAMGAVRIL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ok ms ai o adresa ceva de unde il pot lua intreg?
Aici,dar e demo pentru 30 zile,restul gasesti tu;Quote:
Originally Posted by ADAMGAVRIL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mersi man!!!
Cu placere,:cheers:Quote:
@niros....nod32 nu este slab la capitolul troieni. Faptul ca tu ai gasit un patch care contine un cod dubios nu dovedeste ca nod32 e un antivirus slab.
Il recomand pentru faptul ca nu consuma resurse si isi face treaba bine. Am avut inainte avast (care deasemeni nu consuma resurse, dar s-a dovedit slab la capitolul detectiei). Exista f. multe versiuni de nod32 si foarte multe patchuri.
eu folosesc Avira mai nou si sunt multumit de el :dance: . dupa cum iese din teste ar fi cel mai bun [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :)