Re: Bucuria copciilor... BANCURILE NOASTRE
O blonda, o bruneta si o roscata, toate trei gravide, se intalnesc in sala de asteptare a unui cabinet ginecologic. Bruneta spune:
- Cred ca al meu va fi baiat!
- De ce? intreaba roscata si blonda.
- Pentru ca am stat deasupra cand l-am conceput si se spune ca atunci va fi baiat.
- Ooo, zise roscata, atunci eu voi avea o fetita pentru ca a stat el deasupra!
Blonda se gandeste si, cu o privire ingrijorata, intreaba:
- Al meu va fi ied?
Suna o blonda la SNCFR:
-Imi spuneti va rog cat face trenul din Tg. Mures pana in Bucuresti?
-O secunda...
-Multumesc!!!
:D:D:D
O femeie era suparata ca sotul ei nu vroia sa faca dragoste decat cu lumina stinsa. Hotarata sa-si scape sotul de inhibitii, intr-o seara aprinde lumina si-l surprinde pe acesta cu un castravete in mana.
- Asta mi-ai facut tu mie in ultimii 10 ani?
- Iubito, lasa-ma sa-ti explic...
- Ce sa-mi explici, tradatorule. Impotentule!
- Apropo de tradare, poate-mi explici tu cei doi copii!
Quote:
O femeie era suparata ca sotul ei nu vroia sa faca dragoste decat cu lumina stinsa. Hotarata sa-si scape sotul de inhibitii, intr-o seara aprinde lumina si-l surprinde pe acesta cu un castravete in mana.
- Asta mi-ai facut tu mie in ultimii 10 ani?
- Iubito, lasa-ma sa-ti explic...
- Ce sa-mi explici, tradatorule. Impotentule!
- Apropo de tradare, poate-mi explici tu cei doi copii!
He he :D Nice one :D
Profesoara la scoala, incercind sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat:
- Ce e rosu, aprins si stralucitor?
Bula sare repede si raspunde:
- Un camion de pompieri !?!
- Nu! zice profesoara... dar imi place cum gindesti. Alcineva?
Maria zice un mar...
- Corect! zice profesoara...
Apoi Bula zice:
- Am si eu o intrebare... Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si o scoti din gura?
- Bula !!!
- Noi nu vorbim asa aici !!!
La care Bula zice... periuta de dinti !!! dar imi place cum gindesti...
:D :D :D
Quote:
Profesoara la scoala, incercind sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat:
- Ce e rosu, aprins si stralucitor?
Bula sare repede si raspunde:
- Un camion de pompieri !?!
- Nu! zice profesoara... dar imi place cum gindesti. Alcineva?
Maria zice un mar...
- Corect! zice profesoara...
Apoi Bula zice:
- Am si eu o intrebare... Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si o scoti din gura?
- Bula !!!
- Noi nu vorbim asa aici !!!
La care Bula zice... periuta de dinti !!! dar imi place cum gindesti...
a gandit bine profesoara dar de asta ce zici
Un om conducea masina pe un drum. Dupa o curba, vede o creatura mica si verde agitandu-se pe marginea soselei. Curios, opreste.
- Buna ziua! Eu sunt un homosexual exilat de pe Marte si m-am ratacit pe aici. Ma poti ajuta cu niste apa?
Milos din fire, omul ii dadu apa.
Dupa un timp, vede iarasi pe marginea drumului o chestie mica si verde facand cu mana. Opreste.
- Buna ziua. Eu sunt un homosexual exilat de pe Saturn. Nu te supara, ai putea sa-mi dai ceva de mancare?
Gasi prin masina un sandvis si i-l dadu.
La nici un kilometru departare, o alta creatura albastra se agita din nou pe marginea drumului. Opreste si intreaba:
- Tu, homosexual mic si albastru ce mai vrei?
- Actele la control!
Doua blonde hotarasc sa mearga in padure sa-si caute un brad de Craciun. Dupa cateva ore de cautare una dintre ele ii spune celeilalte: - Asa nu mai merge! Eu propun sa luam primul brad care il gasim... indiferent daca are globuri sau nu!!
Respecte!
Un tigan vine beat acasa si are chef de futai.Striga nevasta o data,o striga de doua ori,nimic.Intra in camera o vede pe masa si o ia la numar!O data de doua ori si tot asa pana dimineata!Cand se trezeste si afla ce a facut se duce la popa sa se spovedeasca!
Spune ce si cum,la popa,si cum popa avea de lucru prin curte ai da canoane sa sape gradina,sa dea la animale,etc!
A doua seara la fel face tiganu!Dimineata hai la popa!La fel,popa il pune la lucru.
A treia zi la fel,doar ca acum popa vrea sa-i dea la tigan sa taie un stejar din curtea bisericii si nu avea topor ai da o unghiera!Tiganu se apuca de lucru si o tie asa o saptamana!Apoi incepe sa sa planga la popa ca ce greu e.Popa-i zice tiganului ca ce a facut cu masa e foarte rau si trebuie sa plateasca!
intr-o zi vine la popa si-i spune:
-Auzi popa,mai ai o unghiera?
-Da,zice popa!
-Bine,nu mergi atunci acasa sa o futi si tu pe mata si vii sa taiem stejarul impreuna ca terminam mai repede!
La o margina de sat... Un plutonier se adreseaza catre o bunica:
- Bunico, auzi... unde se afla baza militara?
- Iata acolo, - arata cu mana bunica. - Trebuie sa mergeti dupa casa ceea si mai apoi inainte.
- Bunico, dar o cale mai scurta nu exista?
- Exista, dar cred ca nu veti putea trece, drumurile sunt inguste.
- Nu te ingrijora, suntem cu tancurile.
Un gagiu agata o gagica foarte buna. O duce acasa, o dezbraca si incep sa faca sex in toate pozitiile. Papagalul ce statea sus pe sifonier intr-o colivie, incepe sa comenteze: - Mama, in ce pozitie a pus-o! Ce i-o trage acum! Gagica indignata ii sopteste gagiului la ureche: - Daca nu-ti faci papagalul sa taca, eu am plecat, sa stii. Asta nervos, se duce la papagal: - Ba, daca mai faci vreun comentariu, iti smulg toate penele! Papagalul speriat, tace malc. Incep astia din nou cu pozitii peste pozitii. La un moment dat gagiul se suie pe fotoliu, face o tumba in aer si se propteste exact intre picioarele ei, in pat. Papagalul neputandu-se abtine: - Imi bag p***-n ele de pene, daca asta nu-i faza de comentat
Un scotian vine acasa, intr-o seara, avand in buzunar o sticla de whisky. In intunericul de pe scari, se impiedica si cade pe scari. Simte ceva ud pe picior.
- Sper ca e sange, mormai el.
Un tip tot adormea la biserica. Nevasta-sa il intreaba pe preot ce poate face. Preotul ii da un ac si ii zice sa il intepe cand mai adoarme. Vine si slujba. Popa intreaba in biserica:
- Cine este salvatorul nostru? adoarme tipu...nevasta-sa il inteapa, si asta striga indurerat:
- ISUSE!
Popa il felicita. Peste 10 minute iar adoarme. Popa intreaba iarasi:
- Cui slujim noi in biserica asta? tipu, intepat, sare iar:
- Doamne DUMNEZEULE!
Popa iar:
- Bravo! Mai trece un timp... Popa iar intreaba:
- Si ce i-a zis Eva lui Adam, inainte de ai darui al 99-lea copil??? Lumea tace... asta cu ochii intredeschisi, intepat din nou, urla:
- Daca mai bagi chestia aia odata in mine ti-o rup si ti-o bag in fund!
Dupa care se aude corul bisericii: AMIN !
AMIN!!!! Mai facut sa rad cu lacrimi!!
Pisica fuge dupa un soricel. Acesta, de frica intra in grajd unde ii spune vacii:
- Te rog ascunde-ma, ma urmareste pisica.
Vaca isi face treaba mare pe soricel, dar acestuia ii ramane coada afara. Vine pisica, vede coada si il mananca.
Morala 1: Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul.
Morala 2: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele.
Morala 3: Daca tot te bagi in rahat, macar baga-te cu totul.
Quote:
Pisica fuge dupa un soricel. Acesta, de frica intra in grajd unde ii spune vacii:
- Te rog ascunde-ma, ma urmareste pisica.
Vaca isi face treaba mare pe soricel, dar acestuia ii ramane coada afara. Vine pisica, vede coada si il mananca.
Morala 1: Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul.
Morala 2: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele.
Morala 3: Daca tot te bagi in rahat, macar baga-te cu totul.
Foarte adevarat :)
- Taticule, lasa-ma sa ma joc cu bunica.
- Nu se poate draga.
- Te rooooog.
- Bine, daca insisti, dar sa stii ca e ultima oara cand o dezgrop
- Ionel, te rog coboara de pe tata si nu te mai legana, ca el nu pentru asta s-a spanzurat...
O gospodina intalneste o amica la cumparaturi si i se confeseaza:
- Stii, nu pot spune ca o duc rau cu sotul meu, dar e mereu fara chef si nu se mai uita la mine aproape deloc.. Tot ce e in stare sa-mi spuna cand se intoarce seara, acasa, e: "ce-i de mancare in seara asta?"...
- Stii, draga mea, toti barbatii sunt la fel, atat de infantili si previzibili. Si eu am avut problema ta, dar am rezolvat-o destul de
simplu..
- Intr-adevar? si cum ai facut? spune-mi tot, te rog, vreau sa incerc si eu!
- Uite: cumpara-ti lenjerie neagra, agresiva si in plus si o masca neagra, sexy ... Ii deschizi imbracata asa si efectul este asigurat!
- Nu mai spune ! e suficient atat de putin ? eh... voi incerca si eu.
Cele doua femei se intalnesc o saptamana mai tarziu, in acelasi loc.
- Ei, cum e draga? cum a fost?..
- Chiar vrei sa stii? ... deci, s-a intors acasa ... eu i-am deschis usa imbracata cum m-ai sfatuit, iar el mi-a zis:"
- Hei, Zorro... ce-i de mancare in seara asta?"
Cica vine un popa la Politie:
- Domnule politist, mi s-a furat bicicleta ! Va rog frumos sa mi-o gasiti pentru ca eu sunt un om mort fara ea... am slujbe de tinut in satele vecine si nu am cu ce sa ajung acolo!
Cauta politistii ce cauta vreo 2 zile, da` nu gasesc nimic. Se duc la popa si ii zic:
- Parinte, nu am putut sa-ti gasim bicicleta, da` uite ce sa faci... maine cand tii slujba la noi in sat, atunci cand zici care e treaba cu cele 10 Porunci, te opresti putin dupa ce o zici p-aia cu Sa nu furi ! si vezi cine
se inroseste la fata. Dupa aia vii si ne spui noua si rezolvam.
Vine popa dupa slujba fericit la politisti si le spune:
- Gata, baieti, s-a rezolvat!
Politistii:
- Ei, cine s-a inrosit ?
Popa:
- Stati putin ca nici n-am ajuns la a 7-a porunca (Sa nu furi !) pentru ca la a 6-a (Sa nu preacurvesti !) mi-am adus aminte unde mi-am uitat bicicleta !
Fiul catre tata a doua zi dupa noaptea nuntii:
- Tata eu divortez!
- Ai innebunit, asa repede, ce s-a intamplat?
- Nu conteaza, eu divortez!
- Mai fiule, mie poti sa-mi spui sunt tatal tau, care e problema?
- Tata, sotia mea este virgina!
Dupa un timp de gandire tatal spune:
- DIVORTEAZA!!! Ce nu le-a trebuit altora nu ne trebuie nici noua!