Re: OFERTA HD DE LA DOLCE!!! Data lansarii ??
frate hai ca din 18 incepe balu pe TVR HD si nu am chef sa ma abonez decat la pachetul HD dolce ............ nu sa ma mai apuc sa iau receivere HD separat + cartela TVR ...... etc ..........
Insiderii care stau cu fundu pe cutiile cu receivere dupa cum se laudau ... ce e asa greu frate sa dai drumu la 15 august la jucarii ........???
Nu s-a mai rezolvat cu codarea dubla?
Eu zic ca nu ai sanse pana in septembrie,poate chiar numai din 15 septembrie incolo.Acum mai astepti ca nu ai ce sa faci,sunt curios si eu daca va merge in share ca e cam singura noastra speranta de a avea si noi ce pune la bataie.
E aiurea sa investesti intr-un receptor linux si sa te trezesti ca ajungi pana la urma sa te uiti pe conserva lor ca nu merge cardul in receptorul tau.Altfel TVR merge si cardul nu e prea scump,dar ...
Asteptam si iar asteptam dar pana cand? Mai bine ne uitam la cei care ne am uitat si pana acuma la HD ca la noi nu cred ca o sa avem in curand HD.
Quote:
Asteptam si iar asteptam dar pana cand? Mai bine ne uitam la cei care ne am uitat si pana acuma la HD ca la noi nu cred ca o sa avem in curand HD.
mare dreptate ai cred ca totul este o abureala
1 Octombrie suna bine sau rau?
Parerea mea e ca suna bine, cu conditia sa bage niste canale valabile si sa nu le-o ia altii inainte.
1 octombrie dar ai uitat sa spui si anu ca in 2009 nu cred ca vedem ceva hd la dolce
Quote:
1 Octombrie suna bine sau rau?
ai vreo informatie sau iti dai cu parerea acum?
astea sunt si sperantele lor.
Am vazut un promo pe Bulsat, pachetul care contine HD + Pachet premium + MaxPack costa 35 leva, deci destul de scump. Ar insemna ceva peste 70 RON. Si asta probabil fara TVA.
au amanat 12 luni lansarea HD sa vedem ce va iesi cu IPTV .....
ne revedem la primavara :)
A spus " in urmatoarele 12 luni " , asta nu inseamna obligatoriu in luna a 12, poate sa insemne si peste cateva luni.
Cat despre IPTV, chiar daca o sa-i dea drumul pana la sfarsitul anului, o sa fie disponibil la extrem de putini abonati, doar la cei aflati aproape de echipamentul de fibra optica.
Is f aproape de aia ma interesa dar daca nici pe IPTV nu baga HD pa si pussi .......
Daca esti foarte aproape atunci norocul tau, poti avea si internet VDSL cu 20 mega la 10 euro, sau 30 mega la 15 euro, care oricum este obligatoriu daca vrei IPTV.
In ce priveste posturi HD , oare sa le dea drumul de la inceput pe IPTV si pe satelit nu ? M-as mira.