New SW's for Optibox PVR's_1.19.05! Fixed various bugz! nJoy
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
New SW's for Optibox PVR's_1.19.05! Fixed various bugz! nJoy
Aduce ceva nou acest soft in afara de repararea bug-urilor ?
Primu bug care l-am gasit - deschide mai greu cartela de Focus (daca schimb de pe un canal pe altu de pe alta frecvenata Focus ):tv:
p.s - sant curios daca mai face subscriptie la sfarsitu luni
Acum merg unele canale din pachetul TNT Sat.Quote:
Originally Posted by dm9 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu noul soft sunt probleme cu key-le bulisat, adica nu deschide tot timpul, pt. a deschide apasati butonul menu lasati cateva secunde, iesiti din menu si se deschide acel program, procedati in acest fel pt. fiecare program pe care nu-l deschide, in schimb deschide TNTsat.
De cateva zile tot incerc fara a reusi sa convertesc un avi in ts, in asa fel incat sa ruleze pe un Optibox CX Extra PVR. Am reusit doar sa fac conversia, Optibox-ul imi vede fisierul pe stick,dar nu il poate reda. Zice: "redare esuata". Am incercat mai multe soft-uri de conversie avi-ts, dar degeaba. Poate ma ajuta cineva care a reusit aceasta operatiune.
Iti lipseste fisierul .dat, une sunt niste date despre film.
Presupun, ca asa ceva erau pe vremuri probleme si pe echolite/echosmart.
Pentru echosmart s-au putut face conversii excelente.
I-am trimis un link in PM, unde am descris mai detaliat cum se face....
Sper sa vina cu un reply pozitiv. :drinks:
Mersi pentru sfaturi si link. Am sa incerc cat de repede pot si am sa va tin la curent
Daradici, am urmat intocmai pasii din tutorialul trimis de tine in PM, dar din pacate tot nu am reusit. Apare acelasi mesaj, "redare esuata". Ma gandesc, in locul fisierului idx, nu ar trebui sa fie unul .dat? Sau sa fie vorba de vre-un codec care incurca lucrurile?
In sfarsit, dupa nenumarate incercari si cautari prin lumea larga am gasit solutia mult asteptata. Astfel, pentru cine este interesat in a converti fisiere avi in ts, pentru a putea fi rulate pe Optibox cx extra PVR direct de pe stick, este necesar sa foloseasca programul Quick Media Converter HD 4.5.0.0. Mai aveti nevoie de playerul Quick Time.
Odata deschis converter-ul se poate lucra in doua moduri: easy mode, unde sunt niste setari implicite, care functioneaza doar in cazul unor fisiere mai mici, sau in expert mode unde setarile se fac manual. Important sa se pastreze mpeg2video, si mp2 pentru audio. Bitrate-urile pot varia in functie de fisierul importat (avi).
Partea buna este ca se pot face conversii reusite si din alte formate video.
Sper ca am fost destul de coerent!
Multumesc celor care mi-au raspuns, chiar daca nu mi-au oferit solutia, macar conteaza mult intentia lor buna. Multumesc.
21-07-2011
Lista celor 43 de sateliti 90°E-30°W pentru Optibox Extra HDMI PVR Ready
Adaugare :
-KazSat 2 (86.5°E)
-G-Sat 8 (55°E)
-Yahsat 1A (52.5°E)
-Hylas 1 (33.5°W)
- Actualizare sateliti: 95°E-45°W
- Actualizare transponderi: 90°E-30°W
Download : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
---------- Post added at 08:01 ---------- Previous post was at 07:51 ----------
@Bugghy1978 - Descarca Total Video Converter!
cum / ce pot face sa citesca cartela dolce ? mai pot pune in el un cititor/modul de cartela pentru dolce ?
burliu - poti sa pui un cititor de card - o sa recunoasca cartela de Dolce - problema e ca nu mai decodeaza nimic de pe ea - in afara de Focus care merge nu ai ce sa faci cu cititorul...
Cartela de Dolce in alte receptoare nu mai merge demult
Incearca cu versiunea sw 1.18.38.
am pus versiunea de mai sus si am pierdut toate configuratiile,nu am reusit...ini spune tot card invalid ca si la cartela viacces, asa ca am revenit la 1.18.75, inainte la echosmart aveam in meniul ascuns ceva de genul ca putem pune in hex seria cartelei , la optibox nu exista asa ceva ?
Exista dar in acest moment nu mai stiu exact, tot in meniul ascuns, caut si postez.
Nu te mai chinui degeaba ca nu merge! Dolce merge doar in conservele lor!
ok, multumesc asteptQuote:
Originally Posted by dm9 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stiam eu ca am vazut ceva si anume la softul v1.18.46, se poate adauga si BK si RSA dar se face referire la nagravision:
"- Obligatoriu trebuie sa fii pe nagravision la manager key;
- Se apasa pe tasta verde (adauga) - la Caid scrii 1801,
- la provider 002111,
- la key cu tasta (+ canal) modifici pana cand iti apare sus N IDEA(sub acesta iti va apare Nagra2 IDEA ECM)
pana aici e bine, la 00 lasi asa cum este nu modifici dupa care apesi tasta OK, si in felul acesta ai adaugat key 00 la providerul care te interesa."
In loc de N IDEA puteti alege BK - box Key sau RSA ...adica trebuiesc adaugate 2 randuri, unu BK si unu RSA postat de catre missparker si gigibamse pe alt forum cu mult timp in urma.
Stiu cu versiunea sw 1.18.38 mergea sigur dolce, acum nu mai pot confirma acest lucru, nu am cartela dolce.
Am postat in dorinta de a ajuta nu de a dezinforma.
Multumesc pentru intelegere!