Re: Multifeed - Sfaturi si Dezbateri
Cum se comporta lnb-ul digiline pe timp de ploaie? Eu am observat ca la simpla umezire a acestora scade caliatea semnalului cu 10%. In schimb Titanium-ul se comporta excelent. Este adeverat ca exista diferente de pret intre ele, dar pentru extreme chiar merita. Cum intra hotbird-ul? Vad o distanta mai mare intre Astra si Hotbird decit la sistemul meu.
Multumesc.
Nu prea am probleme cu ploaia, pe hotbird n-am probleme, pe astra imi intra undeva la 360 de servicii, cat imi intrau si inainte pe una de 0.9 in focar principal.
Mi-am dat seama ca am facut o greseala. Va trebui sa intorc tija de la lnb-uri invers pentru ai mari posibilitatea de inclinare. Stii gaura de prindere a tijei nu-i pe mijloc data. Nu stiu cat de clar am fost:D
Quote:
Nu prea am probleme cu ploaia, pe hotbird n-am probleme, pe astra imi intra undeva la 360 de servicii, cat imi intrau si inainte pe unda de 0.9 in focar principal.
Mi-am dat seama ca am facut o greseala. Va trebui sa intorc tija de la lnb-uri invers pentru ai mari posibilitatea de inclinare. Stii gaura de prindere a tijei nu-i pe mijloc data. Nu stiu cat de clar am fost:D
Acelasi lucru l-am facut si eu, am rasucit tija, din acelasi rationament, dupa ce am fixat-o initial ca tine, dar spre surprinderea mea nu am reusit nimic in plus. Daca obtineam semnal in plus pentru 1w pierdeam la 19.2e si invers. Asa ca am revenit la starea initiala.
Salutare!
Profit de subiect si vin si eu cu o intrebare. Am achizitionat un diseqc 2.0 Centauri si vreau sa conectez 3 lnb-uri (el prevede4 intrari). Ideea este ca eu folosesc placa SS HD si altdvb. Vreau sa va intreb si in special pe cei care au configuratia aceasta(cu sshd) si nu numai .. la voi functioneaza, suporta driverul?! Eu am incercat cu altdvb si nu prea mi-a reusit. La un moment dat imi schimba intre Astra si HB dar acum nu mai merge si am facut asta cu playerul Technisat; cu Altdvb nu merge. Imi spune ca nu suporta driverul... nu stiu cum :P imi da o eroare cand deschid Altdvb-ul. Aveti idee care este cauza si ce trebuie facut ?
QUOTE=dancs;42631]Acelasi lucru l-am facut si eu, am rasucit tija, din acelasi rationament, dupa ce am fixat-o initial ca tine, dar spre surprinderea mea nu am reusit nimic in plus. Daca obtineam semnal in plus pentru 1w pierdeam la 19.2e si invers. Asa ca am revenit la starea initiala.[/QUOTE]
Dupa doua zile de studiu si exercitiu declar problema REZOLVATA.
Confirm SS HD merge cu diseqc si o face chiar bine.
Quote:
Salutare!
Profit de subiect si vin si eu cu o intrebare. Am achizitionat un diseqc 2.0 Centauri si vreau sa conectez 3 lnb-uri (el prevede4 intrari). Ideea este ca eu folosesc placa SS HD si altdvb. Vreau sa va intreb si in special pe cei care au configuratia aceasta(cu sshd) si nu numai .. la voi functioneaza, suporta driverul?! Eu am incercat cu altdvb si nu prea mi-a reusit. La un moment dat imi schimba intre Astra si HB dar acum nu mai merge si am facut asta cu playerul Technisat; cu Altdvb nu merge. Imi spune ca nu suporta driverul... nu stiu cum :P imi da o eroare cand deschid Altdvb-ul. Aveti idee care este cauza si ce trebuie facut ?
QUOTE=dancs;42631]Acelasi lucru l-am facut si eu, am rasucit tija, din acelasi rationament, dupa ce am fixat-o initial ca tine, dar spre surprinderea mea nu am reusit nimic in plus. Daca obtineam semnal in plus pentru 1w pierdeam la 19.2e si invers. Asa ca am revenit la starea initiala.
[/QUOTE]
Asta am eu acum, initial am vrut sa bag si 1W, dar din pacate nu a fost sa fie, antena prea mica, pozitia mea geografica nu prea buna pentru 28...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
antena este cea din semnatura. :)
Cum iti intra tp-urile de pe 28.5(Eurobird) s au intra si de pe Astra 28.2 , ceva? Eu vreau sa o centrez cu focarul pe Astra 19.2 .
Eurobird1:
cam asa sunt cele de pe beam fixed [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
11222H - 25%
11224V - 30%
11260V - 38%
11261H - 24%
...
12607H - 34%
12643V - 27%
in schimb cele de pe beam S1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
11469H - 65%
11488V - 73%
11598H - 69%
Astra 2a:
si aici merg doar cele de pe south:
beam 2A south [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
beam 2A north [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
11720H - S2 - 53% - 2A south
11739V - 57% - 2A south
11758H - 0% - 2A north
11778V - 0% - 2A north
11798H - S2 - 53% - 2A south
11817V - 59% - 2A south
11836H - 0% - 2A north
11856V - S2 - 0% - 2A north
11876H - 56% - 2A south
11895V - 61% - 2A south
11914H - 0% - 2A north
11934V - 0% - 2A north
...
Astra 2B:
aici e o ciudatenie, unele merg altele nu, indiferent de beam:
beam 2B south [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
beam 2B north [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
11973V - 56% - 2B south
12012V - 71% - 2B north
...
12110H - 67% - 2B south
12266H - 71% - 2B south
12304H - 0% - 2B north
12324V - S2 - 70% - 2B north
12344H - S2 - 47% - 2B south
12363V - S2 - 68% - 2B south
12382H - 72% - 2B north
12402V - 0% - 2B north
12441V - 48% - 2B south
12460H - 72% - 2B north
Astra 2C:
asta mai are doar 2 TP-uri conform cu lyngsat:
10964H - 56%
11068V - 34%
Astra 2D nu cred ca e cazul cu antena mea avand in vedere harta: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sper ca o sa fie de ajutor, testele facute cu Enigma2 beta 0.2.0 Sif team, pe un IPBox 910HD, in 14.02.2009 orele 12 Latitude: 45.8746° Longitude: 22.9068°. :dance:
Mai baietzi va salut.Ma aflu in sudul Greciei si prind 1w cu 1,2 offset.Vreau sa-i mai agatz 2 lnb-uri si ma intrebam dk merge pina la hb sau chiar astra.Siriusul nu prea prezinta importanta.
Pentru Hotbird ai suportul asta[1]
[img][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/img]
Daca vrei si astra trebuie sa faci o mica modificare ca acest suport[2](acest suport nu este de cumparat este un foto montaj)Succes
Ca sa inteleg,celalalte lnb-uri tre sa fie mai jos?Axul pe care stau nu tre sa fie curb?