That´s right.
They stoped supporting Kathi since 0.55
So latest version of Incubus Camd for Kathi 910 is 0.55
Printable View
That´s right.
They stoped supporting Kathi since 0.55
So latest version of Incubus Camd for Kathi 910 is 0.55
the IncubusCamd 0.86 runs perfectly on kathy 910 with multiservers.
In incubusCamd_0_88 in incubuscamd.conf este altfel scris decat este dat exemplu aici. Ce ar trebui de scris acolo shi unde ca sa leg Kathy de un dreambox din retea cu cccam?
Instaleaza incubus93T si configu lui din meniu.
Ai in config exemple gata facute!
Am instalat incubus93 in Kathy conform specificatiilor ; nu imi apare imagine , desi in "crypinfo-bar" imi arata cardul de share si si sistemul de cryptare trece in verde . Nu inteleg cine blocheaza semnalul video !
De fapt , vreau ca de la DM 800hd(cu card in cam) sa transmit keys la Kathy care se afla in alta camera ...
....multumiri anticipate pt.orice sugestie...!
Ce imagine e2 ai instalat pe kathy?
......mai intai ...multumiri pt.promptitudine !
Config. este urmatoarea :
1. In DM 800 hd :
- newnigma 2 - v2.4.nfi
- cccam 2.0.11
2. In ufs910 hd :
- E2_RSP_3.17_TDT_1142
- incubusCamd 93
..........s-auzim numai de bine !
Daca ai dat jos din panel si Incubus93T si configul pentru el, ori nu ai configurat bine linia cccam ori nu ai level la carduri.
Ca sa vezi mai bine ce se intampla trebuie sa activezi logul pe level 1 si webif-ul incubus. In webif incubus exista si logul, vezi daca se conecteaza la server !
00000000000 scrie acolo daca nu vine ce trebuie din server.
De ceva timp nici mie nu mi-a mai mers Incubus. Am descarcat 93T si fisierele de configurare din menu, am incercat si versiuni mai vechi - nimic. Nici macar cu SoftCam.*** nu merge, desi mgcamd merge fara probleme cu acelasi fisier. Tot din menu am mai descarcat lista de sateliti si cheile, ca sa fiu sigur ca totul e "original"
Am incercat tot felul de configurari in incubusCamd.conf, numai cu SoftCam.***, cu cccam etc. Nimic nu merge, iar din loguri nu inteleg nimic.
Rogu-va, poate cineva posta un incubusCamd.conf real si functional pt. 93T, inclusiv cu linii de cccam? (Evident, cu login/parole/etc. anonimizate).
...am situatia in care in "ECM/PID.info" imi arata ca decoderul e ok( functioneaza) ,dar "CW1-NOTSet" ; la restart EMU , imi spune ca "invalid card server url.Ignoring ECM". La un nou restart Kathy, revine la "ganduri mai bune "....
Chestia asta ma conduce la bancul:
" Un militian se aseaza pe o banca . Dupa un timp banca cedeaza !
...morala : Cel intelept cedeaza ! "
....Sa fie cazul si cu Incubusul ?!...:)
Dar cand il legi la Gbox care e configuratzia?
De exemplu:
card_server_url_1=gbox://<localhost>:<localport>:<password>@<peer_address>: <peer_port>:<peer_pass>
adica
card_server_url_1=gbox://<Ip-ul Kathy>:<5566>:<?????>@<Ip-ul unde e Gbox>:<5555>:<1234ACEA>
Deci aceasta <?????> ce parola, de unde de luat shi cum?
card_server_url=gbox://<localhost>:<localport>:<password>@<peer_address >: <peer_port>:<peer_pass>
Daca in cwshare.cfg aveai :
# my host and password
M: { gugu.dyndns.x { 78875AA8 }}
D: { riri.dyndns.z { 4444 5888 { 12222222 { A2 A2 }}}}
linia din incubus devine:
card_server_url=gbox://gugu.dyndns.x:4444:78875AA8@riri.dyndns.z:5888:12222222
Deci trebuie sa mai fac o linie D: in DyNdns???
Folosind incubus 0.95 conectat la server cccam am observat ca pe progamele HD SKY IT dupa 1/2h-3/4h incepe sa freezeze si nu-si revine decat schimband pe un progam SD .Parca seara face mai des.
Frameaza pentru ca ai ecm time foarte mare. Ramane asa dupa unii timpi mai lungi. Daca e mare intreruperea isi revine singur, daca nu isi revine trebuie sa schimbi canalul pentru scurt timp.